Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisinin arası neden açıldı? Komedyenin yapımcısıydı...

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisinin arası neden açıldı? Komedyenin yapımcısıydı...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Karakomik Filmler serisinin yapımcılığını üstlenen Muzaffer Yıldırım arasında soğuk savaş başladığı iddia edildi.

Deniz Akkaya ve Gökhan Kimsesizcan, geçtiğimiz cumartesi günü Haber Global ekranlarına gelen Magazin Panorama'da Bergen'in hayatını anlatan ve başrolünü Serenay Sarıkaya'nın oynayacağı filmin yapımcılığını Cem Yılmaz ve Sarıkaya'nın eski sevgilisi Muzaffer Yıldırım olacağı iddiasını gündeme getirmişti.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisinin arası neden açıldı? Komedyenin yapımcısıydı... - Resim : 1

Canlı yayınlanan programda Deniz Akkaya, Serenay Sarıkaya ile oyuncunun menajeri Ayşe Barım'ın Cem Yılmaz'a filmin yapımcısı olması için teklif götürdüğü söylentilerini de dile getirdi. 

Bergen filminin yapımcısı Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi mi olacak?

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisinin arası neden açıldı? Komedyenin yapımcısıydı... - Resim : 2

ARALARINA SERENAY GİRDİ!

2020'nin sürpriz çifti hakkında magazin kulislerinde yepyeni bir iddia daha gündeme geldi. Cem Yılmaz ile Muzaffer Yıldırım'ın arasının ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya yüzünden bozulduğu öne sürüldü. 

Gişede Karakomik Film'ler serisi ile hayal kırıklığına uğrayan Cem Yılmaz'ın, yapımcısı Muzaffer Yıldırım ile görüşmediği belirtildi.

Bir dönem ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Muzaffer Yıldırım'ın, hem gişe hüsranı hem de Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya yakınlaşmasından sonra ünlü komedyen ile tüm ticari ilişkilerini bitirdiği konuşuluyor. 

Cem Yılmaz Karakomik filmler Serenay Sarıkaya Muzaffer Yıldırım