Bergen filminin yapımcısı Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi mi olacak?

Deniz Akkaya ve Gökhan Kimsesizcan, Magazin Panorama'da Bergen'in hayatını anlatan ve başrolünü Serenay Sarıkaya'nın oynayacağı filmin yapımcılığını Cem Yılmaz ve Sarıkaya'nın eski sevgilisi Muzaffer Yıldırım olacağı iddiaları tartışıldı.

Yayın hayatına bugün başlayan ve Haber Global ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Magazin Panorama'da Deniz Akkaya ve Gökhan Kimsesizcan, Seneray Sarıkaya'nın uzun süredir yapımcı aradığı ve Bergen'in hayatını anlatan filmle ilgili oldukça çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

Bergen filminin yapımcısı Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi mi olacak? - Resim : 1

Serenay Sarıkaya'nın başrolünü oynayacağı filmin yapımcılığını Cem Yılmaz'ın üstleneceği iddiaları yeni bir soru işaretini daha ortaya çıkardı. Gökhan Kimsesizcan, Cem Yılmaz'ın yapımcı ortağının Muzaffer Yıldırım olduğunu hatırlatırken, Yıldırım'ın aynı zamanda bir dönem Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddialarını da hatırlattı. 

Bergen filminin yapımcısı Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi mi olacak? - Resim : 2

Deniz Akkaya, "Çok uzun süredir Bergen'e yapımcı bulamadıklarını duydum. Zor bir film. Ben Serenay Sarıkaya'nın altından kalkacağına eminim. Kulislerde şu da konuşuluyor; Normal şartlar altında Serenay Sarıkaya'nın menajeri Ayşe Barım, bu ilişkinin (Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya) bu kadar deşifre olmasına izin vermezdi. Fakat Cem Yılmaz'ın bu filme yapımcı olmasını istiyor. Böyle bir şey duydum. Ayrıca bu teklifi götürdüğünü de duydum" derken, Gökhan Kimsesizcan, "Cem Yılmaz ile Muzaffer Yıldırım burada ortaklık yaparlar mı bilmiyorum ama ortak bir yanları daha olacak, çünkü Muzaffer Yıldırım ile Serenay Sarıkaya daha önce de bir ilişkin yaşadı. Enteresan bir durum var. Sonuçta iki çok yakın arkadaş. Filmlerinin yapımcısı ve ortaklar. Bir ortak yönleri de bu olacak" dedi.

 Bergen filminin yapımcısı Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi mi olacak? - Resim : 3

"RACONA TERS"

Akkaya ise aslında Cem Yılmaz'ın böyle bir adam olmadığını söyleyerek, "Racon bilen bir adamdır. Ama bu durum tabii biraz racona ters bir durum" yanıtı verdi. 

ARTIK MAGAZİNİN KALBİ BU EKRANDA ATIYOR… 

Deniz Akkaya ve Gökhan Kimsesizcan magazin dünyasının panoramasını çıkarıyor.  

Türkiye'den ve dünyadan en güncel haberler, gündemi değiştiren olaylar, magazin dünyasının çok konuşulan isimleri, skandallar, polemik yaratan açıklamalar ve olay görüntüler… 

Hepsi ve daha fazlası her hafta sonu "Magazin Panorama"da… 

Magazin Panorama, her Cumartesi-Pazar 10.00'da Haber Global'de. 

Haber Global Magazin Panorama Gökhan Kimsesizcan Deniz Akkaya Muzaffer Yıldırım Cem Yılmaz