Cem Yılmaz, Netflix'te yayınlanacak dizisi Erşan Kuneri için tarih verdi!

Cem Yılmaz Dizi Haberleri
Cem Yılmaz, Netflix'te yayınlanacak dizisi Erşan Kuneri için tarih verdi!

Erşan Kuneri dizisinin hazırlıklarını sürdüren Cem Yılmaz, İstanbul Levent'teki ofisinin önünde magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet etti. Ünlü komedyen, koronavirüs pandemisi sebebiyle çok dikkatli çalıştıklarını anlattı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanacak olan 'Erşan Kuneri' isimli dizisinin oyuncuları önceki gün okuma ve kostüm provası yaptı. Ünlü komedyenin Levent’teki ofisinde dizinin oyuncuları; Ezgi Mola, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu ve Çağlar Çorumlu bir araya geldi.

Cem Yılmaz, Netflix'te yayınlanacak dizisi Erşan Kuneri için tarih verdi! - Resim : 1

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre, Yaklaşık beş saat süren prova sonrası Nilperi Şahinkaya, heykeltraş sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte ayrıldı. Haziran ayında çekimlere başlayacaklarını söyleyen Şahinkaya, "Erşan Kuneri’nin okuma provasını yaptık, çok güzel geçti. Haziran gibi çekimlere başlayacağız" dedi.

Cem Yılmaz, Netflix'te yayınlanacak dizisi Erşan Kuneri için tarih verdi! - Resim : 2

"TATİL BİRAZ ZOR"

'Masular Apartmanı' dizisinin oyuncuları Ezgi Mola ve Merve Dizdar, toplantı sonrası birlikte ayrıldı. Mola, "Çok keyifli, çok heyecanlı. Herkesin çok eğleneceği bir iş olacağından şüphem yok" dedi. Haziran ayında sete çıkacakları için tatil yapamayacağını söyleyen oyuncu, "Tatil biraz zor görünüyor" dedi.

Cem Yılmaz, Netflix'te yayınlanacak dizisi Erşan Kuneri için tarih verdi! - Resim : 3

ÜNLÜ KOMEDYENE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

23 Nisan’da 48 yaşına giren Cem Yılmaz’a basın mensupları pasta ile sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Habercilerin jesti karşısında şaşıran Yılmaz, dilek tutarak mumları üfledi.

Cem Yılmaz, Netflix'te yayınlanacak dizisi Erşan Kuneri için tarih verdi! - Resim : 4

'ERŞAN KUNERİ' 2022 YILINDA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Dizinin senaristi ve oyuncusu Cem Yılmaz, "Bugün oyuncu arkadaşlarımla okuma provası yaptık" dedi. Koronavirüs salgını nedeniyle setlerde çok dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen Yılmaz, "Setler çok karışık, herkes dikkatli çalışmaya çalışıyor ama netice de pandemiden dolayı herkes normalinden daha dikkatli davranmak zorunda, onun için Haziran 15'te başlayıp Eylül ayına kadar çalışacağız. 2022 yılına hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin, "Dizinin kadrosu şampiyonlar ligi gibi" demesi üzerine ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Normalde öyle seviyorum" dedi.

Cem Yılmaz Erşan Kuneri dizi haberleri Ezgi Mola Netflix