Cem Yılmaz'dan kendisini eleştiren takipçisine olay yanıt

Cem Yılmaz
Cem Yılmaz'dan kendisini eleştiren takipçisine olay yanıt

Cem Yılmaz, sosyal medya hesaplarından Netflix'te yayınlanacak olan Erşan Kuneri dizisi için hazırlıklara başladığını duyurdu. Yılmaz'ın paylaşımlarına hem Instagram hem da Twitter'dan binlerce yorum gelirken, ünlü komedyenin bir takipçisinin yorumuna verdiği yanıt dikkat çekti.

Cem Yılmaz'dan, merakla beklenen yeni dizisi Erşan Kuneri'yle ilgili hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Dizisinin okuma provasında çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Cem Yılmaz’ın gönderileri kısa sürede on binlerce beğeni topladı.

Cem Yılmaz'dan kendisini eleştiren takipçisine olay yanıt - Resim : 1

Dizinin oyuncu kadrosundan Merve Dizdar, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu ile bir araya gelen Yılmaz, Instagram'da 180 bini aşkın beğeni alan paylaşımını “Rönesans :) dizicilikte rönesans :))” notunu ekledi. 

“YENİ PROJEMİ DUYURDUĞUMDA…”

Cem Yılmaz'ın Twitter'da kısa sürede gündem olan paylaşımına ise bir sosyal medya kullanıcısı, "Yine saçma bir şey geliyor demek" yorumunda bulundu.

Cem Yılmaz'dan kendisini eleştiren takipçisine olay yanıt - Resim : 2

G.O.R.A, A.R.O.G ve Arif V 216 gibi filmleriyle gişede büyük başarılar elde eden Yılmaz, takipçisinin yorumuna “Yeni projemi duyurduğumda, since 1995” yanıtı vererek, kendisine yıllardır benzer eleştirilerin yapıldığına işaret etti.

Cem Yılmaz'dan kendisini eleştiren takipçisine olay yanıt - Resim : 3

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

Erşan Kuneri, Cem Yılmaz filminde yer alan renkli karakterlerden biridir. GORA ve Arif v 216 filmleriyle tanıdığımız Erşan Kuneri film yapımcısı ve eğlence mekanı sahibidir. Dizide erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri’nin 1975-78 arasındaki sinema macerasını konu alınacak.

ERŞAN KUNERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Tek kamera yöntemi ile çekilecek olan sitcom dizisi Erşan Kuneri, G.O.R.A., Arif ve 216 filmlerinde yer alan karaktere odaklanacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

Cem Yılmaz Necip Memili instagram Erşan Kuneri dizisi dizi sosyal medya Netflix erşan kuneri dizisi konusu Erşan Kuneri kimdir