Mehmet Ali Erbil yeni aşka yelken açtı! İşte sevgilisi

Mehmet Ali Erbil yeni aşka yelken açtı! İşte sevgilisi

Kaçış sendromu nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Mehmet Ali Erbil'in İzmir'de yaşayan Funda Aksu ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 64 yaşındaki sanatçıdan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Kaçış sendromu nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, yaşadığı zor günleri geride bıraktı.

Daha önce aşkı aradığını ve bir adayın da olduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi ortaya çıktı.

Mehmet Ali Erbil yeni aşka yelken açtı! İşte sevgilisi - Resim : 1

64 yaşındaki şovmenin, İzmirli iş insanı Funda Aksu ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

ÜNLÜ ŞOVMENDEN İLK AÇIKLAMA

Hakkında çıkan aşk iddiaların ardından posta.com.tr’ye konuşan Mehmet Ali Erbil, “Kendisi değer verdiğim bir hanımefendi” yorumunda bulundu.

Mehmet Ali Erbil yeni aşka yelken açtı! İşte sevgilisi - Resim : 2

"DM'DEN YÜRÜYORUM"

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda, “Kadınlara Instagram DM'den yürüyorum” açıklamasında bulunmuştu. Ünlü sanatçı, “Bu açıklamanızdan sonra size yürüyenler oldu mu? Çok yorum aldınız mı?" sorusunu da yanıtlamıştı."Gelmez mi. Bir tane de Clubhouse var oraya giriyorum. Hiç bırakmıyorlar beni. Bir saat falan muhabbet ediyorum. Yeni programlar için deneyim katıyorum oradakilere."

Mehmet Ali Erbil yeni aşka yelken açtı! İşte sevgilisi - Resim : 3

FENERBAHÇE YORUMU

Tam kapanma sürecini evde maç izleyerek vakit geçirdiğini söyleyen Mehmet Ali Erbil, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırması hakkında şöyle konuşmuştu: 

"Fenerbahçe beni verem etti! Sivas'ı yenseydik şampiyon oluyorduk. Sergen Yalçın ve Fatih Terim patlıcan moru olacaktı ama olmadı.”

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Ali Erbil