Sadakatsiz geri dönüyor! Volkan'ın sözleri fragmana damga vurdu

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz geri dönüyor! Volkan'ın sözleri fragmana damga vurdu

Kanal D'nin iddialı yapımları arasında yer alan Sadakatsiz, ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen dizinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı. 32. bölüm fragmanında; Volkan'ın konuştuğu kişiye "Eşim ve oğlum İstanbul'da" demesi dikkat çekti.

‘Doctor Foster’ adlı yabancı diziden ülkemize uyarlanan ve başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu için geri sayım başladı.

Sadakatsiz geri dönüyor! Volkan'ın sözleri fragmana damga vurdu - Resim : 1

22 EYLÜL'DE BAŞLIYOR 

Haziran ayında sezon finali yapan Sadakatsiz, 22 Eylül Çarşamba akşamı 32'nci bölümüyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kanal D’de yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı takipçilerini heyecanlandırdı.

Sezon finali bölümünün son sahnesine Derin ve Asya'nın arabayla uçurumdan düştüğü anlar damga vurmuştu. İkilinin ölüp ölmeyeceği sorularının yanıtı; yeni sezonun ilk bölümüyle açığa çıktı.

Sadakatsiz geri dönüyor! Volkan'ın sözleri fragmana damga vurdu - Resim : 2

DERİN'İN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Sadakatsiz 32'nci bölüm fragmanına; Asya sağlıklı bir şekilde hayatına devam ederken; Volkan takıntısı ve hırsıyla ilk sezon herkese 'pes' dedirten Derin'in tekerlekli sandalyesi oluşu damga vurdu.

Sadakatsiz geri dönüyor! Volkan'ın sözleri fragmana damga vurdu - Resim : 3

Öte yandan yeni bölüm tanıtımında; Volkan Arslan'ın konuştuğu kişiye "Eşim ve oğlum İstanbul'da" demesi 'kastettiği insan Asya mı?' sorusunu akıllara getirdi.

CAMDAKİ KIZ 32. BÖLÜM FRAGMANI 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SADAKATSİZ (@sadakatsizdizi)

Sadakatsiz geri dönüyor! Volkan'ın sözleri fragmana damga vurdu - Resim : 4

BERKAY ATEŞ SADAKATSİZ'DE

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu diziye, son olarak ''Alev Alev'' dizisinde gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Berkay Ateş dahil oldu.

Medyapım, güzel haberi, sosyal medya hesabından ''Şahane bir haberimiz var'' başlığı ile duyurdu.

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizi kanal d dizileri dizi haberleri Sadakatsiz 32. bölüm ne zaman Sadakatsiz 2. sezon Sadakatsiz 2. sezon ne zaman başlıyor