Cüneyt Arkın'dan romantik paylaşım: 'Ruhuna dokunan insanı bul'

Magazin Haberleri
Cüneyt Arkın'dan romantik paylaşım: 'Ruhuna dokunan insanı bul'

Türk sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Arkın, son olarak eşiyle romantik bir karesini paylaştı.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, geçtiğimiz hafta 84 yaşına girdi. Arkın, ailesiyle birlikte pasta kestiği anları sosyal medya sayfasından paylaştı.

Cüneyt Arkın'dan romantik paylaşım: 'Ruhuna dokunan insanı bul' - Resim : 1

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmasıyla bilinen Cüneyt Arkın’dan şimdi ise romantik bir paylaşım geldi.

Cüneyt Arkın'dan romantik paylaşım: 'Ruhuna dokunan insanı bul' - Resim : 2

Eşi Betül Arkın ile bir fotoğrafını paylaşan usta oyuncu Cüneyt Arkın, yaptığı paylaşımına, dünyaca ünlü yazar Leo Buscaglia’nın “Ruhuna dokunan insanı bul. Konuştuğunda gözleri gülen ve seni olduğun gibi seven" sözünü ekledi.

Cüneyt Arkın'dan romantik paylaşım: 'Ruhuna dokunan insanı bul' - Resim : 3

EN BÜYÜK KORKUSUNU ANLATTI

Twitter hesabında 221 bini aşkın takipçisi bulunan Arkın, eşi Betül Cüreklibatır'a olan aşkını gözler önüne sermeyi ihmal etmiyor.

84 yaşındaki oyuncu, Twitter hesabında yaptığı paylaşımında, "Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum. Karımı, canımı, bebeğimi, Betül’ümü kaybettiğim an ben de yok olurum" ifadelerini kullanmıştı.

Cüneyt Arkın'dan romantik paylaşım: 'Ruhuna dokunan insanı bul' - Resim : 4

 "İLİŞKİMİZİ EGO BAŞLATTI"

Cüneyt Arkın'la evliliğinden iki çocuğu bulunan Betül Cüreklibatır daha önce verdiği bir röportajda eşiyle tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Arkadaş toplantısında tanıştık. Çok hoş adamdı, çevresi kadınlarla doluydu. Eee bir de ünlü… Ama ben pek oralı olmadım, lafın kısası benim sessiz duruşum onun dikkatini çekmiş.

İlişkimiz herkes peşimde koşarken bu kadın neden bana bakmadı egosu ile başladı. Tanıştık ve çok farklıydı o. Egosuz, bildiğin köyden gelmiş, özünü kaybetmemiş bir adam gibi. Tanıştık, derken birbirimizin vazgeçilmezi olduk ve bir yıl sonra evlendik."

Kaynak: Haber Global TV

Cüneyt Arkın magazin haberleri cüneyt arkın sosyal medya Cüneyt Arkın twitter magazin