Caner Cindoruk sessizliğini bozdu: Sadece mendil değil, tokaydı sattığım abi

Sadakatsiz
Caner Cindoruk sessizliğini bozdu: Sadece mendil değil, tokaydı sattığım abi

Babası Nejat Uygur ile bir anısını anlatırken, Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk'un çocukluk yıllarında mendil sattığını açıklayan Behzat Uygur, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Cindoruk, bu yorumlar karşısında sessizliğini bozdu.

Behzat Uygur verdiği bir röportajda, babası Nejat Uygur’la turnedeyken yaşadığı bir anısını anlatarak gündeme gelmişti.  

Uygur, Babası Nejat Uygur'la turnede olduğu bir döneme ait anısını paylaşan Behzat Uygur, mendil satan küçük bir çocuğu oyuna davet ettiklerini ve o çocuğun Caner Cindoruk olduğunu şu sözlerle paylaşmıştı:

"Bir Adana turnesindeydik. Babam mendil ya da şeker satan kısa pantolonlu bir çocuğu oyuna davet etti.

Çocuk, ‘Bunları satmam lazım’ deyince babam ‘Ben hepsini aldım. Şimdi tiyatroya gelir misin?’ diye sordu.

Caner Cindoruk sessizliğini bozdu: Sadece mendil değil, tokaydı sattığım abi - Resim : 1

Çocuk ‘Gelirim deyince, otobüse aldı, tiyatroya götürdü. Bir de imzalı fotoğrafını verdi. O şimdi çok beğenilen bir oyuncu, Caner Cindoruk oldu."

SOSYAL MEDYADAN ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Behzat Uygur, Caner Cindoruk ile ilgili samimi açıklamasının bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmesinin ardından Twitter hesabından açıklama yaptı.

“Caner Cindoruk’tan örnek bir başarı hikayesi olarak bahsettim” diyen Uygur, röportajda bahsettiği anının Nejat Uygur belgeselinde yer aldığını belirtti.

Caner Cindoruk sessizliğini bozdu: Sadece mendil değil, tokaydı sattığım abi - Resim : 2

“NEJAT USTANIN BELGESELİNDE ANLATTIM”

Sosyal medyada Behzat Uygur’a yapılan eleştirilerin ardından Caner Cindoruk sessizliğini bozdu. Sessiz Şarkıcı hikaye kitabında bu anıdan bahsettiğini belirten Cindoruk, sözlerine şöyle devam etti:

“Nejat ustanın belgesinde de anlattığım bir hikayedir bu zaten... Kötü bir yorum gerektirecek bir durum yok. İşportacılık yapmış olmanın kötü bir yanı da yok. Sadece mendil değil abi, tokaydı sattığım.”

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi Behzat Uygur Caner Cindoruk magazin haberleri