Cem Yılmaz'dan kansere yakalanan Arif Güloğlu'na mesaj: Asla moralini bozma!

Cem Yılmaz
Cem Yılmaz'dan kansere yakalanan Arif Güloğlu'na mesaj: Asla moralini bozma!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından lenf kanserine yakalanan 24 yaşındaki Arif Güloğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti.

BKM imzalı 'Çok Güzel Hareketler 2''nin 24 yaşındaki oyuncusu Arif Güloğlu'ndan hayranlarını üzen haber geldi. 

BKM, 'Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncusu Arif Güloğlu'nun lenf kanserine yakalandığını açıkladı. 

BKM Mutfak’tan Arif Güloğlu’nun hastalığıyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"‘Çok Güzel Hareketler 2′ oyuncularımızdan Arif Güloğlu’na kısa bir süre önce lenfoma teşhisi konulduğu doğrudur. Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir. Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz. bilgilerinize sunarız."

“LENFOMA TEŞHİSİ SONRASI TEDAVİM BAŞLADI” 

Hastalığını iki hafta önce öğrenen Arif Güloğlu ise sosyal medya hesabından “Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere” mesajını yayınladı. 

"BU ZORLU MACERADA ASLA MORALİNİ BOZMA"

Arif Güloğlu’dan gelen kötü haberden sonra Cem Yılmaz, Twitter hesabından genç oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yılmaz, geçmiş olsun mesajında şu ifadeleri kullandı: 

 "Sevgili kardeşim bu zorlu macerada asla moralini bozma, en güzel şekilde sağlığına kavuşmanı diliyorum, inanarak mücadeleni vereceğini biliyorum şimdiden geçmiş olsun diyorum."

Kaynak: Haber Global TV

Cem Yılmaz Arif Güloğlu arif güloğlu lenf kanseri magazin haberleri cem yılmaz sosyal medya