Can Yaman'ın 'libidosu düşük' sözlerine eski partneri Selen Soyder'den gönderme

Can Yaman'ın 'libidosu düşük' sözlerine eski partneri Selen Soyder'den gönderme

Son dönemin popüler oyuncularından Can Yaman, verdiği röportajda söylediği sözlerle gündem oldu. "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım" diyen Can Yaman'a davalık olduğu eski partneri Selen Soyder'den cevap gecikmedi.

Oyuncu Can Yaman Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda, 2016 yılında aynı dizide oynadığı meslektaşı Selen Soyder'e göndermede bulunmuş ve onun için; "Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela 'Hangimiz Sevmedik' dizisindeki partnerim Selen Soyder'le bu yüzdem problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

"ÇOK ŞÜKÜR Kİ LİBİDOSU DÜŞÜK BİR KADINIM"

Yaman'ın yaptığı bu açıklama kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Yaman'ın olay yaratan bu sözlerine Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla yanıt veren Soyder, "Çok şükür ki bugüne bugün libidosu düşük snop bir kadınım" notunu düştü. 

Can Yaman'ın 'libidosu düşük' sözlerine eski partneri Selen Soyder'den gönderme - Resim : 1

Can Yaman Selen Soyder