Can Yaman'dan kafa karıştıran hamle! Yılın aşkı bitti mi?

Can Yaman'dan kafa karıştıran hamle! Yılın aşkı bitti mi?

Ocak ayında reklam çekimleri için gittiği İtalya'da aradığı aşkı bulan oyuncu Caman Yaman, Instagram hesabını kapattı. Ünü ülke sınırlarını aşan Yaman'ın, bu hamlesi, "Can Yaman ile Diletta Leotta ayrıldı mı?" sorusunu gündeme getirdi.

Son dönemde İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen 31 yaşındaki Can Yaman, aktif olarak kullandığı Instagram hesabını kapattı.

Bir süredir hem reklam hem de Sandokan adlı dizi projesi için İtalya'da bulunan Yaman'ın bu hamlesi hayranlarını şaşırttı.

Can Yaman'dan kafa karıştıran hamle! Yılın aşkı bitti mi? - Resim : 1

Henüz hesabını askıya mı aldığı yoksa tamamen mi kapattığı bilinmeyen oyuncunun; evlilik teklif ettiği ve aynı evde yaşamaya başladığı sevgilisi Diletta Leotta'nın da doktor arkadaşıyla baş başa kutlama yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşması da gözden kaçmadı.

Can Yaman'dan kafa karıştıran hamle! Yılın aşkı bitti mi? - Resim : 2

Can Yaman'ın hesabını kapatıp; Diletta Leotta'nın da baş başa kutlama yapması çiftin ayrıldığı dedikodusunu da beraberinde getirdi. Taraflardan konuyla ilişkin henüz açıklama gelmedi.

İTALYA'DA YILIN SÜRPRİZ AŞKI

Can Yaman'ın, ocak ayında ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İtalyan magazin dergisi Chi, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, sürpriz aşkı belgelemişti.

Can Yaman'dan kafa karıştıran hamle! Yılın aşkı bitti mi? - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Can Yaman Diletta Leotta magazin haberleri