Can Yaman, Diletta Leotta'ya olan aşkını ilan etti

Can Yaman, Diletta Leotta'ya olan aşkını ilan etti

Ünlü oyuncu Can Yaman, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile çekilmiş bir karesini "tehlikeli çift" notuyla yayınladı. Yaman'ın paylaşımı hayranları tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İtalya'da "Erkenci Kuş" dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Can Yaman'ın ülkede attığı her adım ilgiyle takip ediliyor. İtalyan medyası son olarak, Yaman'ın spor spikeri Diletta Leotta aşk yaşadığını duyurmuştu. 

İtalyan Chi dergisi Can Yaman ve ünlü spor spikeri Diletta Leotta'yı Roma'daki bir otelde başbaşa yemek yerken görüntüleyince aşk iddiaları doğrulandı.

Can Yaman, Diletta Leotta'ya olan aşkını ilan etti - Resim : 1

"TEHLİKELİ ÇİFT"

Hem Türkiye'de hem de Türkiye'de büyük bir ilgi gören çifften Can Yaman, sosyal medyadan ilk kez aşkını ilan etti. 

Sevgilisi Dieletta Leotta ile atış poligonunda çekildiği fotoğrafı paylaşan Can Yaman, "Tehlikeli Çift" notunu düştü. İkilinin pozu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Yaman’ın paylaşımı kısa sürede yaklaşık 900 bin beğeni aldı.

Can Yaman, Diletta Leotta'ya olan aşkını ilan etti - Resim : 2

Can Yaman, Diletta Leotta'ya olan aşkını ilan etti - Resim : 3

DILETTA LEOTTA KİMDİR?

İtalyan sunucu Giulia Diletta Leotta 27 yaşındadır. 1.75 boyunda olan İtalyan televizyon sunucusu 2018-2019 sezonunda DAZN kanalı için Serie A yayınlarına demir attı. Leotta, Serie B maçlarında Sky Sport kanalında Gianluca Di Marzio ve Luca Marchegiani ile birlikte programlar yaptı. Diletta Leotta verdiği bir röportajda "Gazetecilik çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir işti. Arkadaşlarımla maçların ardından kendi aramızda röportaj yapardık. Çok iyi oyuncuların dışında Jose Mourinho ve Carlo Ancelotti gibi teknik direktörler ile tanışma imkanım oldu. Günün birinde Messi, Sergio Ramos, Salah, Kane, Neymar, David Beckham, Alan Shearer ve Sir Alex Ferguson ile röportaj yapmak istiyorum." dedi.

Ünlü sunucunun instagram adresi Dilettaleotta Instagram fenomeni olan Diletta Leotta'nın 7.4 milyon takipçisi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Can Yaman Diletta Leotta magazin haberleri