Can Yaman ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta aşkı belgelendi

Can Yaman ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta aşkı belgelendi

Ünlü oyuncu Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İtalya'da yeni bir aşka yelken açtı. Gönlünü İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'ya kaptıran Yaman, sevgilisiyle başbaşa akşam yemeği yerken görüntülendi.

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in yönettiği bir reklam filmi projesi için yaklaşık 1 aydır İtalya'da bulunan oyuncu Can Yaman, spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşıyor. Çiçeği burnunda çiftin aşkı, Türkiye de olduğu kadar İtalya'da da gündem yaratttı.

Ünlü oyuncu ile Leotta'nın birlikteliklerini fotoğraflarla ortaya çıkaran İtalyan Chi Dergisi, ilişkinin detaylarını da sayfalarına taşımıştı.

Can Yaman ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta aşkı belgelendi - Resim : 1

Ünlü çiftin cephesinden henüz bir açıklama gelmezken, ikili önceki akşam yine İtalyan paparazziler tarafından görüntülendi. Aynı restoranda objektiflere takılan çiftin keyifli olduğu gözden kaçmadı. 

Can Yaman ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta aşkı belgelendi - Resim : 2

Geçen günlerde Diletta Leotta, bir demet çiçekle verdiği pozu Instagram hesabından paylaşmış ve çiçeklerin isimsiz bir şekilde kendisine ulaştığını söylemişti. Dergide yer alan bilgide Leotta’ya ulaşan çiçekleri Can Yaman’ın gönderdiği ifade edilmişti.

Can Yaman ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta aşkı belgelendi - Resim : 3

İTALYA'DA DİZİ ÇEKECEK

İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, İtalya’da 10 bölüm sürecek ‘Sandokan’ dizisi anlaşma imzaladı. 31 yaşındaki oyuncu, ‘Sandokan’ dizisinden bölüm başına da 100 bin Euro alacak.

Kaynak: Haber Global TV

Can Yaman Diletta Leotta İtalya magazin haberleri Sandokan dizisi