Can Yaman'dan reklam iddialarına yanıt

Can Yaman'dan reklam iddialarına yanıt

Erkenci Kuş dizisinin sevilen oyuncusu Can Yaman, tatil için İtalya'yı tercih etmişti. Ülkede büyük bir hayran kitlesiyle karşılaşan Yaman'a bazı takipçileri, "Reklam yapıyor" eleştirisinde bulundu. Yakışıklı oyuncu o iddiaları sosyal medyadan yanıtladı.

Ekrana veda eden Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman, tatil için İtalya'nın Napoli şehrine gitti. Dizinin ülkede yayınlanmamasına rağmen İtalyanların büyük ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncuyu, sosyal medyada bazı takipçileri, "Reklam yapıyor, o insanlar para karşılığında oraya toplanmış" eleştirisi yaptı.

Sahte kalabalık toplamakla suçlanan Yaman, sosyal medya hesabından o iddiaları yanıtladı. Yakışıklı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İtalya'da bu kadar sevilmemin başlıca sebebi; şu anda televizyonda yayınlanmakta olan önceki dizim Dolunay... Erkenci Kuş şu an burada YouTube'dan altyazılı bir şekilde takip ediliyor ve daha az biliniyor. Umarım, Dolunay gibi o da kısa bir süre içersinde televizyonda olur."

Can Yaman'dan reklam iddialarına yanıt - Resim : 1

CAN YAMAN İTALYA'DA GÜNEŞE KARŞI

Napoli'de tatiline devam eden Can Yaman, kaldığı otelin terasında güneşlenirken, bu anları fotoğrafladı. Yaman'ın paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. 

Can Yaman İtalya Napoli Erkenci Kuş