Can Yaman'a benzetilen tek kişi Sefa Doğanay değil

Can Yaman Magazin Haberleri
Can Yaman'a benzetilen tek kişi Sefa Doğanay değil

Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ünlenen ve yaptığı taklitlerle beğeni toplayan Sefa Doğanay, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni poz ile Can Yaman'a benzetilmişti. Ancak Doğanay, Yaman'a benzetilen ilk kişi değil.

Ünlü isimlerin taklitlerini yaparak takipçilerini kahkahaya boğan komedyen Sefa Doğanay, sosyal medya hesabından bu kez yeni imajını paylaştı.

Saçlarını uzatıp tarz değişikliğine giden Doğanay, yeni imajıyla takipçilerini şaşırttı. 

Can Yaman'a benzetilen tek kişi Sefa Doğanay değil - Resim : 1

Komedyen, "90'lı yıllarda fırtına gibi esen, şimdi ise sade bir hayat süren popçu stili" notuyla paylaştığı yeni poz ile ünlü oyuncu Can Yaman'a benzetildi.

Sefa Doğanay'ın yeni karesine, "Sefa Yaman", "Bir an görünce Can Yaman zannettim", "Bu tarz size çok yakışmış" gibi yorumlar yapıldı. 

Can Yaman'a benzetilen tek kişi Sefa Doğanay değil - Resim : 2

JASON MOMOA İLE CAN YAMAN'IN BENZERLİĞİ

Can Yaman'a benzetilen ilk kişi Sefa Doğanay değil. Ünlü oyuncu Jason Momoa da Yaman'a olan benzerliğiyle bir dönem güneme gelmişti.

Atlantis dizisiyle kendini tanıtan Jason Momoa, Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Khal Drago karakteriyle kariyerinin zirvesine çıkmıştı. 

Can Yaman ve Jason Momoa'nın sadece saçları değil bakışları ve vücut yapıları da birbirlerini andırıyor. 

Can Yaman'a benzetilen tek kişi Sefa Doğanay değil - Resim : 3

SEFA DOĞANAY KİMDİR?

30 Eylül 1992 doğumlu Sefa Doğanay 2011 senesinde katılmış olduğu Yetenek Sizsiniz yarışmasında yapmış olduğu taklitler ile büyük beğeni toplamış ve yarışmayı kazanarak kendisini tüm Türkiye’ye tanıtmıştır. Yarışmanın ardından dizi ve programlarda yer alan Sefa Doğanay 3 kardeş’in en büyüğüdür.

2011'DE BİRİNCİ OLDU

Taklit yeteneğini çok küçük yaşlarda keşfeden Sefa, izlediği tüm sanatçıların taklitleri yanı sıra çevresinde bilinen ve tanınan kişileri de taklit ederek herkesin sempatisini kazandı.

2011 yılında Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında birinci olarak tüm Türkiye’de tanınmıştır.

2011 yılında Acun Ilıcalı yapımcılığında yapılan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında birinci olan başarılı şovmen, 250 bin TL ödülü kazanmıştır.

JASON MOMOA KİMDİR?

Jason Momoa 1 Ağustos 1979’da Honolulu, Hawaii (ABD)’de fotoğrafçı bir anne ve ressam bir babanın tek erkek çocuğu olarak dünyaya geldi.     Tam adı Jason Namakaeha Mamoa’dır. Honolulu’da doğan oyuncu kısa bir süre sonra ailesi ile Norwalk, Lawo’ya taşındı. Annesi ile büyüyen Mamoa 1989 yılında Hawaii köklerini öğrenmek için okuluna adada devam etmek için Hawaii’ye döndü.  

1999 yılında Hawaii’de Governor’s Fashion Show’a katıldı. Ardından Louis Vuitton Hawaii için modellik yaptı. Üniversite eğitimi için ise Colorado State Universty’e gitti ancak mezun olmadan adaya geri döndü. Doğuştan sporla iç içe olan Momoa buz tırmanışı, dağ bisikleti, kayak, uzun tahta kaykay ve hokey gibi sporlardan hoşlanır. Aynı zamanda kültür, sanat ve maneviyat aşkına da sahip olan oyuncu 1999’da Budist öğretileri için Tibet’e gitti.

2001 yılında Los Angeles’a taşınan Momoa’nın bilinen ilk projesi 2004 yılında Stargate: Atlantis dizisindeki Ranon Dex rolüdür. Birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu asıl ününü Game of Thrones dizisindeki Khal Drogo karakteridir. Bu dizide bir kabilenin Khal’ı olarak gördüğümüz Momoa dizinin bilinen karakteri Khaleesi ile evlenmiş ve bu dizide 10 bölüm rol almıştır. 2016 yılında “Batman v Superman: Dawn of Justice” filminde Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jesse Eisenberg ile birlikte rol aldı.

Ardından 2018  yılında Arthur Curry karakterine hayat verdiği çok konuşulan film Aquaman’da rol aldı. Daha sonra Game Of Thrones dizisinde boy gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

Sefa Doğanay Can Yaman Jason Momoa