Camdaki Kız dizisinin Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu hakkındaki gerçekle şaşırttı

Camdaki Kız dizisinin Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu hakkındaki gerçekle şaşırttı

Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu hakkında gerçekle herkesi şaşırttı. 

Sosyal medyada konuştuğu dizilerden olan Camdaki Kız oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı dizide Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu Kırmızı Oda'daki performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Kariyerine şarkıcı kimliğiyle başlayan Feyyaz Şerifoğlu oyunculukta da zirveye emin adımlarla tırmanıyor. Yeni nesil oyunculardan olan Feyyaz Şerifoğlu'nun on parmağında on marifet var. Sesinin güzelliğiyle Ajda Pekkan'ı da kendine hayran bırakan Feyyaz Şerifoğlu hakkında gerçekle herkesi şaşırttı. Günaydın'daki habere göre, 2013'de O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıkan Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun eski halleri olay oldu. 1991 doğumlu Feyyaz Şerifoğlu Camdaki Kız öncesinde yine Burcu Biricik'le Kırmızı Oda'da rol aldı ve kariyerindeki patlamayı yaşadı. Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik arasındaki uyum çok beğenilince ikilinin rol arkadaşlıkları Camdaki Kız'a taşındı. 

Şerifoğlu, 2013 yılında O Ses Türkiye adlı şarkı yarışmasına katıldı. 'İnci Tanem' performansıyla yarışmada Murat Boz'un takımında yarışmaya devam etti. 

Camdaki Kız dizisinin Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu hakkındaki gerçekle şaşırttı - Resim : 1

Feyyaz Şerifoğlu Camdaki Kız sedat