Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in çocukluk fotoğrafına beğeni yağdı

Camdaki Kız
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in çocukluk fotoğrafına beğeni yağdı

Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız'daki performansıyla adından söz ettiren Burcu Biricik çocukluk fotoğrafını paylaştı. Güzel oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. 

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in çocukluk fotoğrafına beğeni yağdı - Resim : 1

Burcu Biricik'in çocukluk fotoğrafı takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Güzel oyuncuya "Hiç değişmemişsin" yorumları yapıldı. 

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in çocukluk fotoğrafına beğeni yağdı - Resim : 2

BURCU BİRİCİK KİMDİR?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da dünyaya geldi. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi. Lise yıllarında katıldığı Tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Burcu Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. 

2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolle televizyonda ilk kez yer alan isim, daha sonra Toprağın Günlüğü kısa filmini çekti. Kanal D'de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl 2011 ve Ustura Kemal 2012 dizilerinde küçük roller aldı. Show TV 'de yayımlanan Düşman Kardeşler 2012 dizisindeki Derya adlı Trakyalı bir kızı canlandırdı. Oyuncu, TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev dizisinde Seda karakterini canlandırmış ve çeşitli reklam filmlerinde oynamıştır.

Biricik 2014 yılının Kasım ayında Kanal D'de başlayan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterine can verdi. 2015-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Hayat Şarkısı'nda Hülya karakterini canlandırdı. 2016 yılında Emre Yetkin'le evlendi. 2019 yılında yayınlanan Çiçero isimli sinema filminde Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaştı. Aynı yıl Kuzgun dizisinde rol aldı. 2020 yılında Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Yine 2021'de Fatma dizisinin çekimlerini tamamladı. Son olarak Camdaki Kız dizisinde başrol karakteri olan Nalan karakterini canlandırıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız dizisi Camdaki Kız dizisi haberleri Burcu Biricik magazin haberleri kanal d dizileri