Camdaki Kız dizisinde Hayri şoku!

Dizi Haberleri Camdaki Kız
Camdaki Kız dizisinde Hayri şoku!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız 2. sezonuyla ekranlara geri döndü. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde yer aldığı dizinin hayranları, Hayri karakterini görmek için ekran başına kilitlendi. İşte Camdaki Kız 10. bölümle ilgili detaylar…

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız'ın 2. sezonu dün akşam seyirci karşısına çıktı. 

Camdaki Kız dizisinde Hayri şoku! - Resim : 1

"KOCALIK VAZİFENİ YAPMAYACAKTIN MADEM NİYE EVLENDİN?"

Camdaki Kız 10. bölümü Nalan'ın annesi Feride Hanım ile damadı Sedat arasında geçen ilk gece diyaloğu tepki topladı. 

Sedat ile Nalan'ın birlikte olmadığını öğrenen Feride Hanım, damadını karşısına alarak "Madem kocalık vazifeni layığıyla yapmayacaktın niye kızımla evlendin?" diyerek hesap sordu. 

Camdaki Kız dizisinde Hayri şoku! - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Feride karakterinin bu sözlerinin ardından dizi sosyal medyada gündem oldu. Ekranda böyle sahnelerin olmasından rahatsız olan birçok sosyal medya kullanıcısı "Bu senaryoyu nasıl bir mantıkla yazdınız?" diyerek tepki gösterdi. 

HAYRİ KARAKTERİ ORTAYA ÇIKMADI

Camdaki Kız dizisinin sezon finali bölümünde Hayri ismi öne çıkmış, karakteri kimin canlandıracağı günlerce konuşulmuştu.

Camdaki Kız 10. bölümde Hayri'nin ortaya çıkması bekleniyordu ancak Hayri karakteri, Camdaki Kız'ın yeni bölümünde de sırrını korudu.

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Hayri'nin ortaya çıkmaması dizi hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. 

Camdaki Kız dizisinde Hayri şoku! - Resim : 3

CAMDAKİ KIZ 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nalan ve Sedat düğünlerinin ardından yeni hayatlarına adım atarlar. Feride, kızını gönül rahatlığıyla Muzaffer’e emanet ederken, Muzaffer’e yaşadıkları ağır gelmekte ve uzaklara gitmeyi planlamaktadır. Sedat’ın hayatındaki yerini kaybetmek istemeyen Cana, vakit kaybetmeden soluğu Sedat ve Nalan’ın arkadaş buluşmasında alır.

CAMDAKİ KIZ’DA HAYRİ KARAKTERİNİ CİHANGİR CEYHAN MI OYNUYOR?

Camdaki Kız yeni bölüm izleyiciyle buluştuğunda Hayri'nin kim olduğu araştırılıyor. Dizinin yeni bölümün yayınlanmasıyla Camdaki Kız Hayri kimdir sorusu yanıt bulması beklendi. 

Son olarak Camdaki Kız dizisinde Cihangir rolünü Cihangir Ceyhan'ın canlandıracağı konuşuluyordu. Ancak Hayri'nin kim olduğu henüz netlik kazanmadı. Cihangir Ceyhan'ın dizide Hayri karakterini canlandıracağı gündem oldu.

Camdaki Kız dizisinde Hayri şoku! - Resim : 4

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

2021 itibariyle 32 yaşındaki Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Henüz evli olmamakla birlikte, ilişkisinin de olmadığı bilinmektedir.

Aslen baba tarafından Elazığlı olan Ceyhan İstanbul'da iki buçuk yıl kamera önü oyunculuk dersi aldı. Sonrasında Adana'ya geri döndü.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde hayat verdiği Serdar karakteri ile yaşamıştır. Ardından internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırmış ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Çukur dizisinde Azer karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan, senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Ekranlara kısa bir ara veren Cihangir Ceylan, 2020 yapımı Alev Alev dizisinde Ömer karakterini oynamıştır.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Biricik'in yanı sıra; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Camdaki Kız dizisi haberleri Camdaki Kız dizisi Camdaki Kız 2. sezon Camdaki Kız 2. sezon izle Camdaki Kız 10. bölüm izle Camdaki Kız Hayri Camdaki Kız'da Hayri kim Camdaki Kız Hayri'yi kim oynayacak Cihangir Ceyhan dizi dizi haberleri Cihangir Ceyhan kimdir