Çağla Şıkel: Kız çocuğu için yumurtamı dondurdum

Çağla Şıkel: Kız çocuğu için yumurtamı dondurdum

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Çağla Şıkel, kız çocuğu sahibi olabilmek için yumurtasını dondurduğunu açıkladı.

Şarkıcı Emre Altuğ ile evliliğinden Uzay ve Kuzey adında iki oğlu olan manken Çağla Şıkel, Armağan Çağlayan’ın ‘Gör Beni’ adlı programında özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. 

Kız çocuğunun olmasını çok istediğini belirten Şıkel, "Tam anne olmak için yaratılmış bir kadınım bence. İki tane erkek evladım oldu" dedi.

Çağla Şıkel: Kız çocuğu için yumurtamı dondurdum - Resim : 2

41 yaşındaki model ve sunucu, "Binlerce kez şükürler olsun tabii ki ama hala o Oğlak burcunun inatçı yapısından içimde bir yerlerde bir kız çocuğu hala var. Olur yani bence olur, istediğim her şey olduğuna göre bence onun da olması gerekiyor teknik olarak" şeklinde konuştu.

"YUMURTAMI DONDURDUM"

Bunun için tüm önlemlerini aldığını söyleyen Çağla Şıkel, "Yumurta mı dondurdunuz, ne yaptınız?" sorusuna Şıkel, "Evet" yanıtını verdi ve şöyle devam etti: 

“O kadar ciddiyim yani. Bunun için çaba sarf etmiyorum. Bu benim için hakikaten büyük bir fantezi. İki tane çocuğun var neden yumurta dondurasın ki. Ben hissetmişimdir onu, kesin hissetmişimdir. ‘Oraya boşuna gitmemişimdir’ diyorum. Onu bana yaptıran şeyin bir gün geri döneceğine inanıyorum.”

Kaynak: Haber Global TV

Çağla Şıkel Yumurta dondurma işlemi Armağan Çağlayan