Çağla Şıkel doğum fotoğraflarını paylaşarak oğlu Uzay'ın yeni yaşını kutladı

Çağla Şıkel doğum fotoğraflarını paylaşarak oğlu Uzay'ın yeni yaşını kutladı

Çağla Şıkel ve şarkıcı Emre Altuğ'un küçük oğulları Uzay, bugün 9. yaşına girdi. Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, bu anlamlı günde takipçilerini duygulandıran bir paylaşım yaptı. 

Ünlü sunucu Çağla Şıkel oğlu Uzay'ın yeni yaşını sosyal medya hesabından kutladı.

Çağla Şıkel doğum fotoğraflarını paylaşarak oğlu Uzay'ın yeni yaşını kutladı - Resim : 1

Doğumhanede çekilen fotoğraflarından başlayarak çocuğunun bu yaşına kadar olan bazı fotoğrafını yayınlayan Şıkel, paylaşımına "Sen dünyaya gelmeden az önce... Yıllar hızla geçiyor bugün 9 yaşındasın Uzayım . Keşke ilk doğduğun ana geri dönebilsem, kucağıma alabilsem, yeniden büyütsem seni. Şansın bahtın bol olsun bal çocuğum gözlerinin içine bakarak büyüttüğüm. İyi ki doğdun ve ben iyi ki senin gibi bir çocuğun annesi oldum. Ahh ya hislerimi anneler bilir zaten daha fazla yazamayacağım" notunu yazdı.

Çağla Şıkel doğum fotoğraflarını paylaşarak oğlu Uzay'ın yeni yaşını kutladı - Resim : 2

Çağla Şıkel doğum fotoğraflarını paylaşarak oğlu Uzay'ın yeni yaşını kutladı - Resim : 3

ÇAĞLA ŞIKEL KAÇ YAŞINDA?

2 Ocak 1979 doğumlu olan Çağla Şıkel, şu anda 42 yaşında. Memleketi İstanbul. Azerbaycan kökenli bir babanın ve Adanalı bir annenin kızı olan Çağla Şıkel, çocukluğunu Bakırköy'de 70-80 metrekarelik bir evde geçirdi.

İlköğretimine Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu'nda başlayan Çağla Şıkel, ilkokulda babasından gizli gizli annesiyle birlikte gittiği bale kursları sonrasında dördüncü sınıftan itibaren İstanbulh Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimine başladı. 1993'te ise Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın ortaokul bale bölümünden mezun oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Çağla Şıkel Doğum günü kutlaması magazin haberleri Çağla Şıkel kaç yaşında