Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Dizi Haberleri
Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Blu TV'nin yeni dizisi Yeşilçam'dan ilk fragman yayınlandı. Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği yapım, "1960'ların Türkiye'sinde, Yeşilçam'ın altın çağında yeniden bir doğuş hikayesi" olarak yorumlanıyor.

Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci ve Yetkin Dikinciler'in başrolleri paylaştığı Blu TV'nin yeni dönem dizisi Yeşilçam'dan ilk fragman yayınlandı.

Diziseverler tarafından merakla beklenen Yeşilçam dizisi, 1960'lar Türkiye'sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam sinemasındaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatacak.

Dizide, Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam’da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat veriyor. 

Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı yayınlandı - Resim : 1

Afra Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı’yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu’yu canlandıracak.

Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı yayınlandı - Resim : 2

Ayrıca Yeşilçam'ın oyuncu kadrosunda, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş bulunuyor. 

YEŞİLÇAM DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2021’de ekrana gelecek olan dizi için net bir yayın tarihi açıklanmadı.

YEŞİLÇAM DİZİSİ FRAGMAN

Kaynak: Haber Global TV

Çağatay Ulusoy Yeşilçam dizisi Blu TV dizisi dizi haberleri