Çağatay Akman, eski sevgilisini taciz ettiği için karakolluk oldu… Arkadaşı gazetecilere saldırdı

Çağatay Akman, eski sevgilisini taciz ettiği için karakolluk oldu… Arkadaşı gazetecilere saldırdı

"Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısıyla ünlenen genç şarkıcı Çağatay Akman, Cihangir'de eski sevgilisi Öykü Uslu'yu kapısına dayanıp aşağıya inmesi için ziline basarak taciz etti. Eski kız arkadaşının şikayeti üzerine karakola ifade vermeye giden Akman'ın arkadaşları gazetecilere saldırdı.

Hürriyet'ten Sait Durmaz'ın haberine göre, Çağatay Akman dün akşam saatlerinde eski kız arkadaşının kapısına dayanan 22 yaşındaki şarkıcı ve arkadaşları Öykü Uslu’ya şiddet uyguladı.

Çağatay Akman, eski sevgilisini taciz ettiği için karakolluk oldu… Arkadaşı gazetecilere saldırdı - Resim : 1

Yaşanan olay sonrası Uslu, Karaköy Polis Merkezi'ne şikayette bulundu. Akman, emniyet güçleri ile birlikte ifadesi alınmak üzere karakola getirildi. Bu sırada Akman'ın arkadaşları Kelebek muhabiri Sayit Durmaz'ın fotoğraf makinasının objektifini kırdı ve tv100 muhabiri İsmail Şen'e saldırı girişiminde bulundu.

Çağatay Akman, eski sevgilisini taciz ettiği için karakolluk oldu… Arkadaşı gazetecilere saldırdı - Resim : 2

Öykü Uslu ilerleyen saatlerde karakoldan çıktı.

Çağatay Akman, eski sevgilisini taciz ettiği için karakolluk oldu… Arkadaşı gazetecilere saldırdı - Resim : 3

ÇAĞATAY AKMAN KİMDİR?

Çağatay Akman, 31 Temmuz 1998’de Çankırı’nın Korgun ilçesine bağlı Kesecik köyünde doğdu. İki kez üst üste sınıfta kaldığı için liseden atıldı.

Çağatay Akman, 12 Haziran 2016’da yayımlanan “Gece Gölgenin Rahatına Bak” şarkısı ile tanındı. 8 Haziran 2017’de “Sensin Benim En Derin Kuyum” adlı şarkısını yayımladı. 14 Eylül 2017’de “Bizim Hikaye” adlı şarkısını yayımladı. Şarkı, Bizim Hikaye dizisinin jenerik müziği olarak kullanıldı. 15 Şubat 2018’de ise “Yüreğim Davacı” adlı şarkısını yayımladı. 21 Temmuz 2018’de “Çek Silahını Daya Göğsüme” adlı şarkısını yayımladı. Ayrıca gitar çalabilen Çağatay Akman, müzikal kariyerinin yanı sıra Bizim Hikâye dizisinin 12. bölümünde konuk oyuncu olarak rol aldı. Çağatay Akman, ayrıca 44. Altın Kelebek Ödüllerinde “En İyi Çıkış Yapan” kategorisine aday gösterildi.

Çağatay Akman Cihangir Öykü Uslu magazin haberleri