Bülent Serttaş'a büyük şok! 'Erotik içerikler' nedeniyle kaldırıldı

Bülent Serttaş'a büyük şok! 'Erotik içerikler' nedeniyle kaldırıldı

Bülent Serttaş'ın çok konuşulan 'Akdeniz' parçasının klibi 'erotik içerikler' nedeniyle YouTube'dan kaldırıldı. Şarkıcı, yeni klibini yeniden yükletti.

Ünlü türkücü Bülent Serttaş’ın yaklaşık bir ay önce çıkardığı ‘Akdeniz’ parçasının klibi YouTube’un sansürüne takıldı. Platform, klipte ‘erotik içerikler’ olduğu iddiasıyla gelen şikayetler yüzünden 380 binden fazla izlenen videoyu yayından kaldırdı.

Milliyet’in haberine göre, Üç çocuk babası, 56 yaşındaki Serttaş, başvuru sonrasında ‘erotik içerik’ olmadığı tespit edilen Akdeniz parçasının klibini yeniden yükletti.

MÜZİK SEKTÖRÜNÜ İŞARET ETTİ 

Konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, “Bunu yapan vatan hainidir. Ülkemin tanıtımı için birçok şey gerçekleştirdim ve devam ediyorum. Şikayet edenlerin sektörden birilerinin olduğunu düşünüyorum” dedi. Öte yandan Bülent Serttaş, 'İbo Show'da oryantal Didem Kınalı dans ederken kafasını çevirmiş ve gözünü kapatmıştı. Şarkıcı, yeni klibi ‘Akdeniz’de bu durumun tam tersi bir görüntü vermişti.

Bülent Serttaş'a büyük şok! 'Erotik içerikler' nedeniyle kaldırıldı - Resim : 1

Serttaş'ın birkaç ay önceki davranışının ardından; klipte teknede birbirinden güzel bikinili kızlarla eğlenirken ve üzüm yedirirken görülmesi hayranlarını şaşırtmış ve tepki çekmişti.

Bülent Serttaş'a büyük şok! 'Erotik içerikler' nedeniyle kaldırıldı - Resim : 2

İŞTE, BÜLENT SERTAŞ'IN YAYINDAN KALDIRILAN KLİBİ...

“KLİBİNDE ÜSTSÜZ KADIN VAR”

Ünlü şarkıcı için "Didem’e bakmadın ama klibinde üstsüz kadın var", "Didem oynarken bakmadın, üstsüz kadınlarla klip çekmişsin”, "Didem'e bakmadın ama klipte kızları soydun" şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Bülent Serttaş'a büyük şok! 'Erotik içerikler' nedeniyle kaldırıldı - Resim : 3

Bülent Sertaş'ın klibinin yayından kaldırılmasının ardından bazı sosyal medya kullanıcıları 'Oryantal Didem’in ahı tuttu’ yorumlarında bulundu

Bülent Serttaş İbo Show youtube magazin haberleri