Buse Plan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacıları belli oldu

Buse Plan Exatlon Challenge
Buse Plan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacıları belli oldu

Acun Ilıcalı'nın yeni bombası Exatlon Challenge'ın 18 yarışmacısından biri olan Buse Plan hakkında bilmeniz gereken her şey

Exatlon Challenge Youtuber'ın Acun Ilıcalı tarafından belirlenen 18 yarışmacısı arasında Buse Plan isminde bir yarışmacı da yer alıyor. Sosyal medyada iyi bilinen bu isim hakkında bilmeniz gerekenler.

BUSE PLAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Buse Plan 1997 doğumlu yani 26 yaşında. 25 Haziran 2016'da Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden mezun oldu.

Kendisini gezgin bir fenomen olarak nitelendiren Plan, kendi sözleriyle şöyle anlatıyor; "Merhaba arkadaşlar ben Buse Plan. Manyak, deli dolu bir insanım işte. Geziyorum, eğleniyorum bolca da paylaşıyorum. Kaykay, snowboard, wakeboard, surf yapıyorum; atlarım zıplarım ve boydan belli etmesem de iyi de basket oynarım :)"

Sosyal medyada gezdiği yerlerden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve oldukça fanatik bir takipçi kitlesine sahip olan Plan, instagram'da 159 bin, youtube'ta 41 bin 500 takipçiye sahip. Bir ara cinsel tercihiyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan Plan, ailesinin kendisini olduğu gibi kabul ettiğini belirterek, "Ben insan seviyorum arkadaşlar. Benim için gerçekten kadın-erkek fark etmiyor. Herkes cinsel anlamda çekici gelebilir ve bence kadınlar daha estetikler bu arada" dedi ve "Dolayısıyla ben biseksüelim ve bunu söylemekten de çekinmiyorum" diye ekledi. 

Sosyal medya hesaplarında göğüs estetik ameliyatlarından kovulduğu gece kulübüne kadar özel hayatıyla ilgili birçok gelişmeyi paylaşmaktan çekinmeyen Buse Plan, yarışmanın ilgi çekici karakterlerinden biri olacak gibi görünüyor.

Buse Plan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacıları belli oldu - Resim : 1

Buse Plan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacıları belli oldu - Resim : 2

Buse Plan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacıları belli oldu - Resim : 3

Buse Plan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacıları belli oldu - Resim : 4

Exatlon Challenge