Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e özel kutlama

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e özel kutlama

Kuruluş Osman dizisinin yıldızı Burak Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 35. yaşına giren eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü kutladı. Aile pozlarını paylaşan Özçivit, "Nice mutlu, sağlıklı senelere güzel eşim" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen bugün 35. yaşını kutluyor. Instagram hesabından yakınlarının doğum günü mesajlarını yayınlayan Evcen için bir paylaşımda eşi Burak Özçivit'ten geldi. 

Burak Özçivit, oğlu Karan ve eşiyle olan aile pozunu paylaşarak "Nice mutlu, sağlıklı senelere güzel eşim. Doğum günün kutlu olsun" notunu yazdı.

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e özel kutlama - Resim : 1

Fahriye Evcen ise eşinin paylaşımına "Her şeyimsiniz" yorumunu yaparak şükür ve kırmızı kalp emojisi koydu. Özçivit'in paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Fahriye Evcen, Instyle Türkiye'nin Haziran sayısı için objektif karşısına geçti.

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e özel kutlama - Resim : 2

Derginin 'Yaza Merhaba' sayısı için pozlar veren Evcen, güzelliğiyle kendine hayran bıraktı. 

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e özel kutlama - Resim : 3

Dergi kapağını sosyal medya hesabından paylaşan Evcen'in gönderisi kısa sürede 300 bini aşkın beğeni aldı. 

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e özel kutlama - Resim : 4

Dergiye özel röportaj da veren Evcen, Burak Özçivit ile evliliğini ve oğlu Karan’ı şu sözlerle anlattı:

"Mutlu bir aile tek temel prensibe dayanıyor; o da sevgi. Burak çok iyi bir baba. Şefkatli, ilgili, hassas. Empati yeteneği oğlumuz doğduktan sonra daha da arttı. Karan için en iyisini yapmak için çabalıyorum."

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e özel kutlama - Resim : 5

Evcen’in röportajından öne çıkan diğer bölümler ise şöyle;

"Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla TV açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp gidiyorum."

"Pandemi döneminde şık elbiseler ve topuklu ayakkabı gizlemeyi özledim.Uzun vadeli planlar yapmam. Sadece basamakları doğru şekilde çıkmaya çalışırım. Bazen durup dinlenmek gerek. Şu an öyle bir dönemdeyim mesela. Odağında doğru yolun varsa, ilerlerken nerelere saptığının önemi yok."

“Kimseyi idol almadım. Ama birçok kişi bana ilham verdi. Birinin adımlarını takip etmek, sıkıcı olurdu. Her insan parmak izi gibi kendi kendini keşfetmeli.”

“Beni hayatta en çok besleyen şey hayal etmek.”

Kaynak: Haber Global TV

Burak Özçivit Fahriye Evcen magazin haberleri