Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor

Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor

Diva lakabıyla bilinen sanatçı Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor. Bir yapım şirketi, Ersoy'un hayatı için açık set sundu.

Bir yapım şirketi Bülent Ersoy’u ikna edebilmek için açık çek sundu. Senaryo yazılıyor. Diva beğenirse 2021 sonbaharında beyazperdede olacak.

Daha sonra da Bülent Ersoy’un hayatının 13 bölümlük belgeseli çekilecek.

Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor - Resim : 2

YİRMİ KÜRKÜNÜ BAĞIŞLAYACAKTI

Ünlü sanatçı, geçen hafta Nişantaşı’ndaki bir mağazadan iki kürk satın almış ve gazetecilere toplam değeri 2.5 milyon lirayı bulan yirmi iki kürkünü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıklamıştı. Ancak dernek yönetiminden hiç beklemediği bir karşılık almıştı.

DERNEK BAĞIŞI KABUL ETMEMİŞTİ

Dernek, Ersoy’un kürk bağışını kabul etmeyeceklerini, “ÇYDD, tüzüğü gereği doğa, çevre ve canlı haklarına saygılı olmayı ilke edinmiştir. Bu nedenle hayvanların yaşam hakları ihlal edilerek elde edilen ürünler ve bunların bedelleri üzerinden yapılacak bir bağışı kabul etmemiz söz konusu değildir" diyerek duyurmuştu.

"ÇOK YÜKLÜ BİR BAĞIŞI KAYBETTİLER"

Ersoy, "Ben eğitime çok önem veririm. Onlar kız çocuklarını okutuyorlar diye bağışlamak istedim. Vasiyetimi değiştirdim zaten Mehmetçik Vakfına ve başka bir eğitim kurumuna daha bağış yaptım. O’nlar bence ilgi çekmek için reddettiler. Bir daha da konuşmam. Telefonlarını da açmam. Çok yüklü bir bağışı kaybettiler’’ demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Bülent Ersoy