Bülent Ersoy: "Gençler beni istemiyor, dul kaldım"

Bülent Ersoy: "Gençler beni istemiyor, dul kaldım"

Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy, Bursalı hayranlarına konser verdi. Dinleyicileri ile bir araya gelen Ersoy, "bana hep 40 yaşının üzerindekiler denk geliyor. Gençler beni istemiyorlar yani dul kaldım" dedi.

Bülent Ersoy seslendirdiği şarkılarla birlikte Bursalı sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Eski ve yeni şarkılarını, mekanı dolduran seyircileriyle birlikte söyleyen Ersoy, sahneden inerek dinleyicilerle buluştu. Sempatik tavırları ile müzikseverlerin gönlünü bir kez daha fetheden Bülent Ersoy'un şarkılarına izleyiciler de eşlik ederek doyasıya eğlendi. 

"KAĞNI ARABASI GİBİ BİR KARIYIM"

Ünlü sanatçı Ersoy ilk şarkısından sonra aldığı büyük alkış sonucunda seyirciye hitaben, "Aslanlarım kurban olsun ablanız size. Tabii kağnı arabası gibi bir karı, bir ayağımı atıyorum, ötekini atıncaya kadar 2 ay geçiyor. Duydum kudurmuşsunuz ben yokken, ben şimdi sizin gazınızı alırım" dedi. 

"BANA HEP 40 YAŞININ ÜZERİNDEKİLER DENK GELİYOR"

Dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan müziğin divası Bülent Ersoy, şarkı arasında dinleyicilerine şöyle seslendi: "Türk musikisi okuduğum için bana hep 40 yaşının üzerindekiler denk geliyor. Gençler beni istemiyorlar yani dul kaldım" dedi. İHA

Bülent Ersoy müzik Bursa dul