Buğra Kazancı kimdir? Exatlon yarışmacısı Buğra Kazancı hakkında her şey

Exatlon Challenge Buğra Kazancı
Buğra Kazancı kimdir? Exatlon yarışmacısı Buğra Kazancı hakkında her şey

Buğra Kazancı Exatlon Challenge'ın 18 kişilik yarışmacı kadrosu içerisinde yerini aldı. İşte onun hakkında doğum tarihi, memleketi, burcuna kadar bilmek isteyeceğiniz ve merak ettiğiniz tüm detaylar

Türkiye'nin Minecraft ile büyüyen nesli artık TV ve şov dünyasının da bir parçası haline geliyor. Acun Ilıcalı yeni yarışma programı olan ve dijital olarak yayınlanacak Exatlon Challenge Youtuber'ın 18 kişilik yarışmacı listesini açıkladığında bunu net bir şekilde görmüş olduk. Influencerlarla dolu olan listede yer alan isimlerden biri de Buğra Kazancı oldu. Aslında yaşı Kazancı'ya yakın olanlar onu Minecraft Evi Youtube kanalıyla tanıyor.  

BUĞRA KAZANCI KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

2 Mart 1996 doğumlu yani 23 yaşında. Trabzonlu. Balık burcu. Avrasya Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünü bitiren Buğra Kazancı'nın oyun içerikleri bulunan MineCraft evi ve kendi kişisel kanalı olmak üzere iki adet Youtube kanalı bulunuyor. Minecraft Evi'ni 19 Mart 2014 tarihinde kuran Kazancı, TRT Haber'e de konuk olmuştu. 

YouTube'da Minecraft Evi olarak tanıdığımız Buğra Kazancı da 2018 yılında Disney Channel'da "Buğra ile Neler Neler" adlı bir program da yaptı.

Instagram'da 321 bin, Facebook'ta 132 bin, twitter'da 50 bin 600 takipçiye sahip olan Buğra Kazancı, Minecraft Evi isimli Youtube kanalında ise 2 milyon 90 bin takipçiye sahip ve her paylaşımı milyonlarca izleme alıyor.

Buğra Kazancı kimdir? Exatlon yarışmacısı Buğra Kazancı hakkında her şey - Resim : 1

Buğra Kazancı kimdir? Exatlon yarışmacısı Buğra Kazancı hakkında her şey - Resim : 2

Exatlon Challenge