Brooklyn Beckham'a tepki yağdı: Mide bulandırıcı derhal kaldırılmalı

Brooklyn Beckham'a tepki yağdı: Mide bulandırıcı derhal kaldırılmalı

Brooklyn Beckham'ın, nişanlısı Nicola Peltz ile çektirdiği sonra da sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafına tepki yağdı. Kadın Hakları Organizasyonu, fotoğrafın silinmesi ve özür dilemeye zorlanması gerektiğini savundu.

Victoria-David Beckham çiftinin en büyük çocukları Brooklyn Beckham, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf nedeniyle gündem oldu. Kadın hakları için mücadele eden dernekler, o pozun "kadına yönelik şiddet içerdiğini" ileri sürüp sosyal medyadan kaldırılmasını ve çiftin kamuoyundan özür dilemeye zorlanmasını istedi.

Brooklyn Beckham'a tepki yağdı: Mide bulandırıcı derhal kaldırılmalı - Resim : 1

Peltz'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Beckham, nişanlısının boğazını sıkar gibi poz veriyor. Peltz gözlerini kapatıp gülerken Beckham da objektife tuhaf bir yüz ifadesiyle bakıyor.

Bu poza en büyük tepkiyi gösterense KWRO Kadın Hakları Organizasyonu oldu. Nicola Peltz'in sosyal medya hesabında paylaştığı pozu ‘mide bulandırıcı’ olarak nitelendiren kuruluş, fotoğrafın hesaptan silinmesi gerektiğini de savundu.

ÖZÜR DİLEMELERİ GEREK

Organizasyonun kurucusu Dianna Nammi, “Bizim gibi organizasyonlar çok sayıda zorla evlendirilen, şiddet kurbanı olan ve ailesi tarafından öldürülen kadınla karşılaşıyor. Böyle ciddi bir durumla kimse alay etmemeli, bu çok mide bulandırıcı. Böyle ciddi bir durumu anlayabilecek kadar olgun bir yaşta. O yüzden hata yaptığını kabul edip özür dilemeli ve fotoğrafı da kaldırmalıdır. Özellikle gençlere çok yanlış ve tehlikeli bir mesaj veriyor” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Nicola Peltz Brooklyn Beckham