Chrissy Teigen ve John Legend'ın üçüncü bebeği ölü doğdu

Chrissy Teigen ve John Legend'ın üçüncü bebeği ölü doğdu

Üçüncü bebeğinin dünyaya gelmesi için gün sayan ünlü model Chrissy Teigen, yoğun bir kanamanın ardından düşük yaptı ve bebeğini kaybetti.

ABD’li model Chrissy Teigen ve müzisyen John Legend, üçüncü bebeklerini kaybetti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre Chrissy Teigen, günler süren yoğun bir kanamanın ardından düşük yaptı. 34 yaşındaki modele kan verildi ama yapılan bütün müdahalelere rağmen bebeğini kaybetti. 

Chrissy Teigen ve John Legend'ın üçüncü bebeği ölü doğdu - Resim : 1

Bebeklerini kaybettikleri için şoka girdiklerini ve daha önce hiç bilmedikleri derin bir acı içinde olduklarını belirten Teigen sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Daha önce bebeklerimizin isimleri konusunda onlar doğduktan sonra karar vermiştik, sadece hastaneden ayrılmadan birkaç dakika önce. Ama bir sebepten karnımdaki bu küçük adama Jack adını verdik. O bizim için her zaman Jack olacak. Jack, küçük ailemizin bir parçası olmak için çok çaba harcadı ve sonsuza kadar da öyle olacak." 

Ünlü model kaybettiği bebeğine hitaben "Hayatta kalabilmen için ihtiyacın olan evi sana veremediğimiz için çok üzgünüm. Seni her zaman çok seveceğiz" satırlarını yazan Teigen, hastane çıkışı paylaştığı Twitter mesajında da "Hastaneden eve bebeksiz olarak gidiyoruz. Bu nasıl gerçek olabilir" dedi.

Chrissy Teigen ve John Legend'ın üçüncü bebeği ölü doğdu - Resim : 3

Chrissy Teigen, geçtiğimiz ay üçüncü çocuklarını beklediklerini sosyal medyada duyurmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Chrissy Teigen John Legend