Britney Spears yarı çıplak fotoğraflarına açıklık getirdi

Britney Spears yarı çıplak fotoğraflarına açıklık getirdi

Britney Spears bir süredir Instagram'dan paylaştığı ve hayranlarını endişelendiren yarı çıplak fotoğrafları hakkında açıklama yaptı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, babası Jamie Spears'a karşı verdiği vasilik mücadelesini devam ederken sosyal medyayı aktif halde kullanıyor. 39 yaşındaki şarkıcı sık sık paylaştığı yarı çıplak fotoğraflarla gündeme geliyor. Bu tercihi nedeniyle hayranlarını endişelendiren Spears konuya açıklık getirdi.

Britney Spears yarı çıplak fotoğraflarına açıklık getirdi - Resim : 1

Spears, "Size vücudumun başka fotoğraflarını göstermeden önce… Vücudumu sergilemekle ilgili düşüncelerimi anlamanızı istiyorum" diye yazdı.

Britney Spears yarı çıplak fotoğraflarına açıklık getirdi - Resim : 2

Hukuk mücadelesi istediği gibi gitmeyen şarkıcı "Bence seksi herhangi bir kadın üstündeki kıyafetten kurtulmak istediğinde hemen tepki vermek epey çarpık. Hayır. Striptiz kulübünden ya da bir performanstan bahsetmiyorum. Sadece pratik meseleden, yazın arabadayken aptal uzun kollu bir gömlek giydiğinizi fark etmekten bahsediyorum" dedi.

Britney Spears yarı çıplak fotoğraflarına açıklık getirdi - Resim : 3

Spears sözlerine; "Bir kat kıyafetten kurtulan tüm kadınların tepkisi anında 'Daha iyi hissediyorum' oluyor. Bu yüzden daha iyi göründüğünüzü düşünüyorsunuz" diye devam etti.

Spears görünüşü yüzünden aşırı utanç verici, milyarlarca şovu olduğunu söyledi ve "Kimsenin bedenimdeki büyük gamzeyi görmesini istemiyorum ama performans sergilemenin beni vücudumla ilgili çok fazla düşünmeye sevk ettiğine inanıyorum ve bu çekici değil" dedi.

Britney Spears yarı çıplak fotoğraflarına açıklık getirdi - Resim : 4

Britney Spears sözlerine şöyle devam etti:

"Her neyse, bahse girerim neden şimdi vücudumu sergilediğimi merak ediyorsunuz. Çünkü bu dünyaya gelirken de çıplaktım ve dürüst olmak gerekirse, dünyanın ağırlığını omuzlarımda taşıdığımı hissediyorum ve bu kendimi böyle görmemi sağladı."

"Kendimi daha hafifken görmek istedim. Çıplakken. Doğduğum gibiyken. Geri dönüp fotoğrafların çekildiği anlara baktığımda kendimi en saf halimle görmek çılgın bir psikoloji. Acının, incinmenin, gözyaşlarının ve ağır yüklerin ben olmadığımı kanıtlıyor."

"Pop yıldızı, "Hayır. Hayatımın geri kalanında üstsüz fotoğraflar çekmeyeceğim çünkü bu sıkıcı olurdu" diye devam etti.

Spears "Ama aydınlanmanız gerektiğinde kesinlikle yardımı dokunuyor. Şunu da kabul etmeliyim ki gömleğimi çıkardıktan sonra Free Britney yazan yorumlar gerçekten çok komikti" dedi.

Şarkıcı, Free Britney (Britney'e Özgürlük) hareketinin yaklaşık üç yıl önce pembe tişörtlerle başladığını onayladı. Spears açıklamasını "Bu hareketin hayal edebileceğinizden çok daha derin bir anlamı var… Hayranlarım hep çok muhteşemdi ve hepinizi seviyorum" diye sonlandırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Britney Spears magazin haberleri Britney Spears fotoğraflar