Britney Spears vasilik zaferini 'üstsüz' pozuyla kutladı: Bırakmak özgürlüktür

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, babası Jamie Spears'ın hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yıllık vasiliğin sona ermesi için açtığı, 'kölelikten kurtulma' davasında nihayete erdi. Babası Jamie Spears, kızının vasiliğinden çekileceğini açıklayınca ünlü yıldız üstsüz poz verdi

Babasının hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yıllık vasiliğin ardından ünlü şarkıcı Britney Spears sessizliğini bozdu. Dün babası Jamie Spears'ın 13 yıldır süren vasiliğine ilişkin davada konuşan Spears, moralini bozan ve kendisini köleleştirilmiş hissetmesine neden olan bu 'duygusal istismar'ın sona ermesini istedi. 39 yaşındaki şarkıcının finansal ve kişisel hayatının kontrolü, 2007 yılında geçirdiği psikolojik rahatsızlığın ardından tamamen babası Jamie Spears'ın kontrolüne geçmişti.

VASİLİKTEN UZAKLAŞTIRMA ÇABASINI REDDETMİŞTİ

Britney Spears'ın babası Jamie Spears, kızına ait servetin vasiliğinden uzaklaştırılma çabalarını reddetmiş, mahkeme belgelerinde Jamie Spears’ın şarkıcının kişisel ve tıbbi işlerinden sorumlu Jodi Montgomery'nin Spears'ın ilaçlarını düzgün bir şekilde almadığı endişesiyle Temmuz ayı başlarında kendisini aradığı yönündeki ifadelerine yer verilmişti. Jamie Spears, "Bayan Montgomery, Britney’in kontrolden çıktığını hissetmiş" açıklamalarında bulunmuştu.

Jamie Spears aynı zamanda kızının akıl sağlığının değerlendirilmesi için tekrar bir akıl sağlığı merkezine yerleştirilip yerleştirilmeyeceği konusunda tartışmalar olduğunu söylemişti.

SÜRPRİZ GELİŞME: VASİLİKTEN ÇEKİLECEĞİNİ AÇIKLADI

Jamie Spears, mahkemeye verdiği dilekçede, vasilikten alınması için herhangi bir neden bulunmadığını ancak Spears'in malvarlığının adli denetimi gibi bekleyen birkaç konunun çözüme kavuşmasının ardından vasilikten ayrılacağını söyledi.

Britney Spears’in avukatı Matthew Rosengart ise bir açıklama yaparak, gelişmeden memnun olduğunu ancak Jamie Spears'in çekilmek için zaman kaybetmemesi gerektiğini söyledi. Rosengart, "Bay Spears'in kızının üzerinden milyonlarca dolar kazandığı geçtiğimiz 13 yılı soruşturmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Britney Spears vasilik zaferini 'üstsüz' pozuyla kutladı: Bırakmak özgürlüktür - Resim : 1

ÜSTSÜZ POZU VE DANSIYLA ZAFERİNİ KUTLADI

Babasının vasiliği bırakmasından hemen sonra 39 yaşındaki şarkıcı, Instagram hesabından dans ettiği bir video paylaşarak, "Bırakmak özgürlüktür" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

Britney Spears Jamie Spears