Brad Pitt'e 18 yaşındaki kızından büyük darbe!

Magazin Haberleri
Brad Pitt'e 18 yaşındaki kızından büyük darbe!

Hollywood yıldızı Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızı Zahara üniversiteli oldu. Okulun öğrenci yurduna kayıt yaptıran 18 yaşındaki Zahara'nın, babasının soyadı Pitt'i kullanmaması gündem oldu.

Ünlü aktör Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 18 yaşındaki kızları Zahara, üniversiteli oldu.

Spelman Üniversitesi'nde eğitim gören Zahara Jolie- Pitt, Alpha Kappa Alpha adlı kız öğrenci birliğine katıldı. 

Brad Pitt'e 18 yaşındaki kızından büyük darbe! - Resim : 1

Birliğe katılma töreninde konuşma yapan Zahara'nın videosu sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü. Zahara konuşmasında, "Benim adım Zahara Marley" dedi ve ekledi "Jolie!" Kendisini tanıtırken kullandığı soyadı ise büyük dikkat çekti.

Jolie, Zahara'yı 2005 yılında Etiyopya'daki bir yetimhaneden evlat edindi. Bir yıl sonra Jolie'nin o zamanki erkek arkadaşı Pitt, Zahara'nın adının Zahara'nın yanına eklenmesini talep etti. Altı çocuğu birlikte büyüten çift, 2016 yılında boşanacaklarını duyurmuştu.

Brad Pitt'e 18 yaşındaki kızından büyük darbe! - Resim : 2

Jolie ve Pitt'in arasındaki velayet ve mülkiyet davaları uzun zamandır devam ederken çocuklarının nasıl bir yön izleyeceği büyü merak konusuydu.

Brad Pitt'e 18 yaşındaki kızından büyük darbe! - Resim : 3

Zahara'nın bu videosunda soyadındaki Pitt'i kullanmaması ise herkes tarafından büyük dikkat çekti. "Babasını mı red mi etti?" sorularının gündeme gelmesine sebep olan bu görüntüler, uzun zaman konuşulacak gibi görünüyor.

1908'de Washington D.C.'deki Howard Üniversitesi kampüsünde kurulan Alpha Kappa Alpha Sorority, Inc., tarihsel olarak ilk üniversiteler arası Afro-Amerikan kız öğrenci birliği olarak biliniyor.

Web sitelerine göre, birlik, 1.064'ten fazla bölüm ve 355.000'den fazla üye içeriyor. Kız birliğinin yüksek profilli üyelerinden bazıları arasında Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in yanı sıra merhum Dr. Maya Angelou, aktris Phylicia Rashad ve komedyen Wanda Sykes yer alıyor.

Brad Pitt'e 18 yaşındaki kızından büyük darbe! - Resim : 4

Temmuz 2022'de Jolie kızının Atlanta, Georgia'da Siyah kadınların liberal sanatlar okulu olan Spelman College'a gideceğini duyurdu.

"Zahara, Spelman kız kardeşleriyle birlikte!" aktör haberi Instagram'da paylaştığında yazdı. "Bu sene başlayan tüm yeni öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yeni bir Spelman kızı olarak bir aile üyesine sahip olmak çok özel bir yer ve onurdur."

Kaynak: Haber Global TV