Bomba aşk iddiası: Friends yıldızları Jennifer Aniston ve David Schwimmer aşkı gerçek mi oldu?

Bomba aşk iddiası: Friends yıldızları Jennifer Aniston ve David Schwimmer aşkı gerçek mi oldu?

Yaklaşık 7 yıl sonra özel bir bölümle ekranlara geri dönen Friends dizisinin oyuncuları katıldıkları bir şov programında Jennifer Aniston (Rachel) ve David Schwimmer (Ross) dizi çekilirken birbirlerine aşık olduklarını itiraf etmişti. Ünlü oyuncuların gerçek hayatta da birlikte olduğu iddia edildi

90’lara damga vuran, 10 sezon boyunca devam eden, televizyon tarihinin en ünlü dizilerinden Friends'in özel bölümü 27 Mayıs’ta HBO’da yayınlanmıştı. Efsane dizinin oyuncuları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer, James Corden ile The Late Late Show’a konuk olmuş, Jennifer Aniston ve David Schwimmer bu programda, Friends çekilirken birbirlerine aşık olduklarını itiraf etmişti.

NZ Herald'ın haberine göre ikilinin özel bölümün ardından Aniston'ın evinde birlikte "kaliteli vakit" geçirdiği ve yemekler yaptığı belirtildi. 

İddiayı dile getiren kaynaklar; "Ayrıca Jen'in Santa Barbara'daki en sevdiği üzüm bağlarından birinde dolaşıp şarap içerken ve derin bir sohbete dalmışken görüldüler. Santa Barbara'da kimyalarının hayli uyuştuğu aşikardı." sözlerine yer verildi. 

Mirror'ın bildirdiğine göre oyuncular gerçek hayatta hiçbir zaman birlikte olmadıklarını söyleseler de yeni gelişmeler durumun değişebileceğine işaret ediyor. 

YILLAR SONRA İTİRAF ETTİLER

Jennifer Aniston ve David Schwimmer, Friends çekilirken birbirlerine aşık olduklarını itiraf etmişti. Schwimmer, "İlk sezon Jen'e büyük bir aşk besledim. İkimiz de birbirimize çok aşıktık ama bu iki geminin birbirinin yanından geçmesi gibiydi çünkü birimiz her zaman bir ilişki içindeydi ve bu sınırı asla geçmedik" demiş, Aniston da oyuncunun duygularının "karşılıklı olduğunu" ve çiftin provadaki molalarda "kanepede sarılıp uyuyakaldıklarını" söylemişti. Buna rağmen Schwimmer'a "Eğer ilk kez ulusal televizyonda öpüşürsek çok kötü olur" dediğini hatırlamıştı. 

Bir röportajda Aniston konuyu şöyle açıkladı: Bunun güzelliği, birbirimize karşı ne hissediyorsak her şeyi kelimenin tam anlamıyla Ross ve Rachel'a yönlendirmemizdi ve bence belki de bu yüzden böyle yankı uyandırdı. Ama hayır, hayatım üzerine yemin ederim, hiçbir şey olmadı. Olsaydı Courteney (Cox) ve Lisa (Kudrow) bilirdi çünkü duyarlardı. Bana kefil olabilirler.

Aniston "Eğer Schwimmer'ı yatağa atsaydım bunu gururla söylerdim. Ama hayır" diye eklemişti. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Friends Jennifer Aniston David Schwimmer