David Schwimmer'la birbirlerinden hoşlanmalarına Jennifer Aniston'dan ilginç açıklama

David Schwimmer'la birbirlerinden hoşlanmalarına Jennifer Aniston'dan ilginç açıklama

Yaklaşık 7 yıl sonra özel bir bölümle ekranlara geri dönen Friends dizisinin oyuncuları katıldıkları bir şov programında Jennifer Aniston ve David Schwimmer, Friends çekilirken birbirlerine aşık olduklarını itiraf etti. Konunun tekrar hatırlatılması üzerine Aniston'dan ilginç bir açıklama geldi

90’lara damga vuran, 10 sezon boyunca devam eden, televizyon tarihinin en ünlü dizilerinden Friends'in özel bölümü 27 Mayıs’ta HBO’da yayınlanmıştı.

Efsane dizinin oyuncuları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer, James Corden ile The Late Late Show’a konuk oldu. 

YILLAR SONRA İTİRAF ETTİLER

Jennifer Aniston ve David Schwimmer bu programda, Friends çekilirken birbirlerine aşık olduklarını itiraf etmişti. Schwimmer, "İlk sezon Jen'e büyük bir aşk besledim. İkimiz de birbirimize çok aşıktık ama bu iki geminin birbirinin yanından geçmesi gibiydi çünkü birimiz her zaman bir ilişki içindeydi ve bu sınırı asla geçmedik" dedi. 

Aniston, oyuncunun duygularının "karşılıklı olduğunu" ve çiftin provadaki molalarda "kanepede sarılıp uyuyakaldıklarını" söyledi. Buna rağmen Schwimmer'a "Eğer ilk kez ulusal televizyonda öpüşürsek çok kötü olur" dediğini hatırladı.

David Schwimmer'la birbirlerinden hoşlanmalarına Jennifer Aniston'dan ilginç açıklama - Resim : 2

Bir röportajda Aniston konuyu şöyle açıkladı: Bunun güzelliği, birbirimize karşı ne hissediyorsak her şeyi kelimenin tam anlamıyla Ross ve Rachel'a yönlendirmemizdi ve bence belki de bu yüzden böyle yankı uyandırdı. Ama hayır, hayatım üzerine yemin ederim, hiçbir şey olmadı. Olsaydı Courteney (Cox) ve Lisa (Kudrow) bilirdi çünkü duyarlardı. Bana kefil olabilirler.

Aniston "Eğer Schwimmer'ı yatağa atsaydım bunu gururla söylerdim. Ama hayır" diye ekledi.

Kaynak: Haber Global TV

Jennifer Aniston David Schwimmer Friends