Bodrum'daki kazada sevgilisini kaybeden Yazmin Oukhellou'dan yeni haber: Kazadan hemen önce...

Magazin Haberleri Trafik kazası
Bodrum'daki kazada sevgilisini kaybeden Yazmin Oukhellou'dan yeni haber: Kazadan hemen önce...

Model ve oyuncu Yazmin Oukhellou ve sevgilisi Jake McLean, Bodrum'da korkunç bir araba kazası yapmıştı. Kazada ünlü yıldızın sevgilisi hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Oukhellou, hayati tehlikeyi atlatırken, yeni bir iddia ortaya atıldı. İkili kazadan önce gece kulübünde büyük bir kavga etmiş.

TV yıldızı Yazmin Oukhellou ve sevgilisi Jake McLean'ın Bodrum'da yaptığı kaza dünya basınında gündemde. İngiltere'de yayınlanan 'The Only Way Is Essex' isimli dizide rol alan ve aynı zamanda modellik yapan Yazmin Oukhellou kazada yaralanırken sevgilisi ise hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan Oukhellou'nun hayati tehlikeyi atlattığı, tedavisinin ardından da ifadesine başvurulacağı belirtildi. Öte yandan, virajlı yolda meydana gelen kazada Mclean'ın yolu bilmediği için direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Ünlü yıldızın sevgilisinin alkollü olup olmadığı da otopsi ile ortaya çıkacak. İkilinin kaza öncesi yaşadıklarıyla ilgili The Sun'dan yeni iddialar geldi.

İddiaya göre ilişkileri bir küs bir barışık giden çiftin kazadan kısa süre "öfkeli bir tartışma" yaparken görüldü. Ünlü gazetenin kaynağı açıklamasında "Jake ve Yazmin, kulüpte herkesin önünde şiddetli bir tartışmaya girdiler. Olaylar çok çabuk kızıştı ama sonunda mekandan birlikte ayrıldılar. Mekandan doğruca arabalarına bindiler - hepsi çok trajik. Herkes Yazmin'in bir şekilde iyileşmesi için dua ediyor" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Yazmin Oukhellou Bodrum