Blu TV'nin yeni dönem dizisi Yeşilçam başlıyor!

Dizi Haberleri
Blu TV'nin yeni dönem dizisi Yeşilçam başlıyor!

Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci ve Yetkin Dikinciler'in başrolleri paylaştığı Blu TV'nin yeni dönem dizisi Yeşilçam, bu akşam 19.00'da yayınlanıyor.

Blu TV'nin yeni dönem dizisi Yeşilçam seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk fragmanı yayınlanan Yeşilçam dizisinin ilk iki bölümü 22 Nisan akşamı saat 19.00'da BluTV'de yayınlanacak. 

Dizide, Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam’da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat veriyor. 

İLK BEŞ DAKİKASI YAYINLANDI

BluTV, bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle bir kampanya başlattı. Kullanıcılara özel bir kupon kodu veren dijital yayın platformu, normalde aylık 19,90 TL karşılığında ulaşılabilen 10 bin saatten fazla içeriğini Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri boyunca ücretsiz erişime açtı.

Ücretsiz erişim kampanyasına katılan üyelere ise BluTV’den bir hediye geldi. “#Yeşilçam’ı heyecanla bekleyen muhterem izleyicilerimize bir sürprizimiz var” diyen platform, dizinin 1. sezon 1. bölümünün ilk beş dakikalık kısmını üyelerin beğenisine sundu.

Blu TV'nin yeni dönem dizisi Yeşilçam başlıyor! - Resim : 1

YEŞİLÇAM DİZİSİNİN KONUSU 

Yeşilçam dizisinde, 1960'lar Türkiye'sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması'ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesi anlatılacak. Dizinin tam adı ise 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı olacak. Emel Sayın'ın 'Rüyalar Gerçek Olsa' şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım, izleyenleri 1960'lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasına götürürken sunulacak görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını araladı.

Blu TV'nin yeni dönem dizisi Yeşilçam başlıyor! - Resim : 2

YEŞİLÇAM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Merakla beklenen dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alırken, ünlü oyuncuya Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi usta ve başarılı isimler eşlik ediyor.

Kaynak: Haber Global TV

Blu Tv dizileri dizi haberleri Yeşilçam dizisi Yeşilçam dizisinin oyuncuları kimler yeşilçam dizisinin konusu ne Çağatay Ulusoy