Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'ten bikinili pozlar

Bir Zamanlar Çukurova
Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'ten bikinili pozlar

atv'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek Bodrum'da tatil sezonunu açtı. Ünlü oyuncunun bikinili pozları beğeni topladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sergilediği performansla adından söz ettiren Hilal Altınbilek, bu kez tatil pozlarıyla gündem oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'ten bikinili pozlar - Resim : 1

Sevilen dizinin final yapmasının ardından tatile çıkan oyuncu, kırmızı bikinisi ile ayna karşısında verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'ten bikinili pozlar - Resim : 2

Sosyal medya hesabından sık sık tatil fotoğraflarını yayınlayan ünlü oyuncunun paylaşımlarına beğeni yağdı. 

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'ten bikinili pozlar - Resim : 3

Önceki gün bir otelin plajında görüntülenen  30 yaşındaki oyuncu, fiziğiyle büyüledi. 

Örgülü saçları ve güneş gözlüğüyle yaptığı deniz keyfi sonrası iskeledeki şezlonglara uzanıp güneşlenen oyuncu, meraklı bakışların odak noktası oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'ten bikinili pozlar - Resim : 4

ADI KEREM ALIŞIK İLE ANILDI

Hilal Altınbilek'in rol arkadaşı Kerem Alışık ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Kerem Alışık da söz konusu iddiaları, "Asla böyle bir şey yok" diyerek reddetmişti.

İkili hakkında bu kez de, Beykoz'da ev kiraladıkları ve beraber yaşadıklarına ilişkin bir iddia ortaya atılmıştı. Alışık basına yansıyan haberlerden sonra sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'ten bikinili pozlar - Resim : 5

Ünlü oyuncu, 'Yine iddiaya göre' denilerek yine aynı yakıştırma, doğruyu yansıtmayan biçimde yapılmaya devam ediyor. O zaman insan da mecburen aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyor.  Bazen sen ne söylersen, ne kadar söylersen karşındakinin anlamak istediği kadar kalıyor sözlerin. Söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor. Halbuki biraz anlayıp, dinlemeye çalışılsa, biraz incelik gösterilse incinmeyecek insanın yüreği. Ama bu durumda sabırla, dirençle aynı sözü bir kere daha tekrarlamak ve söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son söz şöyle; biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşık iki arkadaşız, hepsi bu" demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Hilal Altınbilek magazin haberleri Bir Zamanlar Çukurova Kerem Alışık