Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı tek celsede boşandı

Bir Zamanlar Çukurova
Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı tek celsede boşandı

Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova'da rol alan Melike İpek Yalova ile yapımcı Altuğ Gültan'ın iki yıllık evliliği sona erdi. Davaları, geçtiğimiz cuma günü görülen çift, tek celsede boşandı.

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Müjgan' karakterini canlandıran Melike İpek Yalova, yaklaşık 7 yıldır birlikte olduğu yapımcı Altan Gültan ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı tek celsede boşandı - Resim : 1

SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Birkaç hafta önce boşanacakları iddia edilen çiftten Yalova, ayrılığı doğrulamış ve yaptığı açıklamada, "Yollarımızı ayırıyor olduğumuz doğru fakat yanlış anlaşılan bir duruma açıklık getirmek isterim. Biz birlikteliğimiz boyunca birbirimize en başta hep dost ve yol arkadaşı olduk. Evliliği sonlandırma kararımız da uzun bir süre önce, bizim için en doğrusunun bu olduğuna inanarak ve defalarca üzerine konuşarak yine birlikte aldık; ortak kararımızdır.

İçinde olduğumuz süreci yönetirken çok kıymet verdiğimiz ailelerimizin incinmemesi birinci önceliğimiz. Sevdiğimiz insanları korumak adına, bu konunun hak ettiği medeniyet çerçevesinde sakin ve sessizce ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, çalışacağız. Sizlerden de konuyla ilgili hassasiyet ve anlayışınızı rica ederiz. Çok teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı. 

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı tek celsede boşandı - Resim : 2

SESSİZ SEDASIZ BOŞANDILAR

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, Yalova, sosyal medya üzerinden ayrılık haberlerini doğrulamasının ardından 16 Mart’ta İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açtı.

Dava geçtiğimiz cuma günü görüldü. Duruşmaya taraflar avukatlarıyla katıldı. Hakimin “Boşanma konusunda kararlı mısınız?” sorusu üzerine Melike İpek Yalova “Boşanma konusunda anlaştık. Anlaşmalı olarak boşanmamıza karar verilsin” dedi. Altuğ Gültan da boşanmak istediğini ifade etti.

Beş dakika süren duruşma sonucu kararını açıklayan mahkeme, çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına hükmetti. Sessiz sedasız tek celsede boşanan Yalova ve Gültan’ın birbirinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadığı öğrenildi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Melike İpek Yalova magazin haberleri Altuğ Gültan Melike İpek Yalova kimdir