Boşanma iddiası sonrası Melike İpek Yalova'dan ilk açıklama geldi

Bir Zamanlar Çukurova
Boşanma iddiası sonrası Melike İpek Yalova'dan ilk açıklama geldi

Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova'da rol alan Melike İpek Yalova, yapımcı Altuğ Gültan'dan boşanacağı yönündeki iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova’da Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova, yapımcı eşi Altuğ Gültan ile boşanacağı yönünde çıkan haberler hakkında konuştu.

Boşanma kararı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Yollarımızı ayırıyor olduğumuz doğru fakat yanlış anlaşılan bir duruma açıklık getirmek isterim. Biz birlikteliğimiz boyunca birbirimize en başta hep dost ve yol arkadaşı olduk. Evliliği sonlandırma kararımızı da uzun bir süre önce, bizim için en doğrusunun bu olduğuna inanarak ve defalarca üzerine konuşarak yine birlikte aldık; ortak kararımızdır.

İçinde olduğumuz süreci yönetirken çok kıymet verdiğimiz ailelerimizin incinmemesi birinci önceliğimiz. Sevdiğimiz insanları korumak adına, bu konunun hak ettiği medeniyet çerçevesinde sakin ve sessizce ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, çalışacağız. Sizlerden de konuyla ilgili hassasiyet ve anlayışı rica ederiz."

Boşanma iddiası sonrası Melike İpek Yalova'dan ilk açıklama geldi - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddiaya göre, boşanma kararını Melike İpek Yalova'nın tek başına aldığı ve eşi Altuğ Gültan'ın boşanmak istemediği öne sürülmüştü. 

Boşanma iddiası sonrası Melike İpek Yalova'dan ilk açıklama geldi - Resim : 2

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

29 Nisan 1984 yılında doğan Melike İpek Yalova, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Yalova, İtalya'da Roma La Sapienza Üniversitesi'nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi eğitimi de almıştır. Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızıdır. 

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan oyuncu;  Karadayı, Hayat Şarkısı, Çember ve İnsanlık Suçu dizilerinde rol almıştır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterini canlandıran Melike İpek Yalova, 1.57 metre boyunda, 50 kilo ve Boğa burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Melike İpek Yalova magazin haberleri Altuğ Gültan Melike İpek Yalova kimdir