Bir Zamanlar Çukurova'da şok ayrılık! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor

Bir Zamanlar Çukurova Dizi Haberleri
Bir Zamanlar Çukurova'da şok ayrılık! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor

Üç sezondur atv ekranlarında seyirciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisine sevilen başrol oyuncusu veda ediyor.

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın başrolleri paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 98’inci bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

Bir Zamanlar Çukurova'da Doktor Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova yeni bölümde diziye veda ediyor. 

Bir Zamanlar Çukurova'da şok ayrılık! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor - Resim : 1

DOKTOR MÜJGAN’A VEDA!

Ailesinden vazgeçerek, Çukurova’da kendine bir aile bulmaya gelen ancak düştüğü aşk hikayesinin içinde acıların kayıpların ardından kendini yolunu bulan Doktor Müjgan’ın ölüm haberi Çukurova’yı yasa boğacak.

Müjgan, havalimanının kapısında dönüp dönüp kokladığı, öpmelere doyamadığı Kerem Ali’yi babasından sonra annesiz de bırakıyor. Lütfiye ve Fekeli’nin kucağında annesiyle vedalaşan, son öpüşünde boynundaki fuları alan Kerem Ali, yetim kalıyor.

Düşen Adana-İstanbul uçağının kara haberi şehirde matem havası estiriyor. Müjgan’a tüm Adana ama elbette en çok, onunla hayatını sürdürmek için koşup yetişemeyen Fikret ve kızım diye bağırlarına basan Fekeli ile Lütfiye ağlıyor. Fekeli, bir kez daha evladını mezara koyuyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da şok ayrılık! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor - Resim : 2

Bir Zamanlar Çukurova’nın 98’inci bölümü 27 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de atv'de!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN SEZON FİNAL YAPACAK?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 10 Haziran Perşembe akşamında yayınlanacak 100. bölümle sezon finali yapacak.

Bir Zamanlar Çukurova'da şok ayrılık! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor - Resim : 3

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

Melike İpek Yalova, 29 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi’nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi’ eğitimi almıştır. Yalova, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kastilya Prensesi Isabella olarak oyunculuk yapmıştır. Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterini canlandırmıştır. 

Kaynak: Haber Global TV

Bir Zamanlar Çukurova dizisi dizi dizi haberleri ATV dizileri Melike İpek Yalova Melike İpek Yalova kimdir Bir zamanlar Çukurova 97. bölüm izle