Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm Full İzle

Bir Zamanlar Çukurova
Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm Full İzle

ATV'de Bir Zamanlar Çukurova dizisinin heyecanla beklenen 105. bölümü yayınlandı. 23 Eylül 2021 Perşembe günü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi tek parça olarak internete yüklendi. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 105. bölümünün linki. Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm İzle.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin merakla beklenen 105. bölümü 23 Eylül Perşembe günü ATV kanalında yayınlandı. Dizinin yayınlanmasının ardından bölüm internete yüklendi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 105. BÖLÜMDE NE OLDU?

Hakan'ın kendisini şirketin hissedarı Mehmet Kara olarak tanıtması Züleyha ve Betül'ü şaşkına çevirir. Züleyha, Yamanlar Holding'e ansızın gelen bu yabancıya çekimser yaklaşır. Bunun üzerine Hakan, konağa kadar gelerek Züleyha'nın güvenini kazanacak çok önemli bir hamle yapar. Hakan'ın hiç planlamadığı şey Haminne'nin onu tanıması ihtimalidir.

Yamanların son temsilcisi olarak her şeyi kendine hak gören Şermin, konakta adeta terör estirir. Lütfiye Züleyha'yı üzmemek için Şermin'in sözlerini sineye çekerken, Betül annesine Fikret'le evlenip Fekeli'nin servetini alacağını söyler.

Fekeli, Hakan'a bir şans vermek ister ve onu şehir kulübünde yemeğe davet eder. Hakan bu daveti memnuniyetle karşılarken, Fikret bu durumdan oldukça rahatsızdır. Fekeli'nin Erkan'ın ölümüne sebep olduğu için çok pişman olduğunu gören Hakan, düşmanının sözlerine dikkat kesilir. Gecenin sonunda Hakan, Abdülkadir'i şoke edecek bir hamlede bulunur.

Yamanlar Konağı'nda büyük bir sürpriz yaşanır. Züleyha'ya gelen bir paketin içinden Demir'in yüzüğü çıkar. Züleyha, Demir'in yaşadığı umuduna kapılıp büyük bir mutluluk yaşar.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 104. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ümit'e doğrulttuğu silah ateş alınca dehşet içinde kalan Züleyha, konağa dönüp Fikret ve Fekeli'ye Ümit'i öldürdüğünü söyler. Artık Ümit'in hamile olmadığını da öğrenmiştir. Üçü beraber Ümit'i aramaya koyulurken olanı biteni uzaktan izleyen Hakan ise planını çoktan yapmıştır. Züleyha'nın Ümit'i vurduğu silahı koz olarak elinde tutmaya karar verir.

Züleyha, Ümit'in Adnan'ı kaçırmasına içeriden birinin yardım ettiğini düşünür ve işbirlikçiyi aramaya başlar. Fekeli perişan haldeki Züleyha'ya bir hanımağa olduğunu hatırlatır. Fekeli'nin desteğiyle kendine gelen Züleyha, konak halkını etrafında toplayarak Yamanların gücünü bir kez daha gösterir. Şermin ve Betül, Züleyha'nın kolay kolay pes etmeyeceğini anlayıp ona karşı iyice bilenir.

Züleyha ve Hakan ilk kez karşı karşıya gelir. Üstelik bu karşılaşma büyük bir olaya gebedir. Züleyha bu gizemli yabancının kim olduğunu merak ederken, Abdülkadir, Hakan'ın Züleyha'dan etkilendiğini fark eder. Bu sırada Züleyha'dan da vekalet alan Betül, Yaman Holding'de kontrolü ele geçirmeye çalışmaktadır. Zaferine ulaştığını düşünen Betül'ün karşısına Hakan, Mert Kara adıyla dikilir ve yönetim kurulu toplantısında kendini şirketin hissedarı olarak tanıtır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 105. BÖLÜM İZLE

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 23 Eylül günü yayınlanan 105. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 105. BÖLÜM FRAGMANI

dizi izle Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV dizileri dizi haberleri ATV Bir Zamanlar Çukurova izle bir zamanlar çukurova son bölüm Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm 23 Eylül