Billur Kalkavan'dan bir olay açıklama daha!

Billur Kalkavan'dan bir olay açıklama daha!

Geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan 'Kadınca' programına katılan Billur Kalkavan, bazı anneleri egolu bulduğunu belirterek eleştirilerin hedefi olmuştu. Kalkavan, yeni açıklamalarıyla yine dikkat çekti.

'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Billur Kalkavan annelik ile ilgili yeni açıklamalarıyla yine olay oldu. 56 yaşındaki oyuncu, 'Kadınca' programındaki sözlerinin çok abartıldığını belirterek, "Ben anneliği küçümsemedim aslında çok abartmayalım dedim sadece" yorumunu yaptı. 

İSTESEM 10 TANE ÇOCUK DOĞURURUM

"Çocuk bir mal değildir. Çocuk bir insandır" sözleriyle bazı anneleri eleştiren Kalkavan, "Maksat doğurmak değil, maksat onu büyütmek. Doğurmak en kolayı. İstesem ben de 10 tane çocuk doğururdum ama istemedim" açıklamalarında bulundu. 

Kadınca'da iddialı açıklamalara imza atan Billur Kalkavan, annelerin egolu olduğunu dile getirmiş ve şöyle devam etmişti:

"Sen de evinde kalıp çocuğuna baksaydın. Ondan sonra buna çocuk yapmak deyin. Arsız, terbiyesiz, ciyak ciyak bir sürü çocuk koşuşturuyor etrafta. Hayatta hiçbir şey bilmiyorlar, biz anne babamızdan öğrendik her şeyi. Eğitim evde, öğrenim okuldadır. Eğitim yoksa öğrenimle olmuyor. Her çocuk doğuranda bir ego, yürüyüş değişiyor şöyle bir trip, görüyorum."

Billur Kalkavan çocuk anne youtube Kadınca