Billie Eilish önce saç rengini sonra tarzını değiştirdi

Billie Eilish önce saç rengini sonra tarzını değiştirdi

Genç kuşağın başarılı müzisyenlerinden Billie Eilish, geçen hafta düzenlenen MET Gala gecesinin en çok dikkat çeken konuklarından biri oldu.

Kırmızı halıya da çıksa sahneye de onu milyonlarca hayranı hep üzerine birkaç beden bol gelen giysileri, genellikle gülmeyi unutmuşa benzeyen yüz ifadesi, rengini maviden mora bazen de siyaha değiştirdiği saçları ve kendine özgü makyajıyla tanırdı.

Ancak mart ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını şaşırttı. O artık sarı saçlıydı. Geçen hafta katıldığı etkinlikte de sadece saç rengiyle değil giyim tarzıyla da bakışları üzerinde topladı.

Billie Eilish önce saç rengini sonra tarzını değiştirdi - Resim : 1

GENÇ KUŞAĞIN YILDIZLARINDAN

Genç kuşağın başarılı müzisyenlerinden Billie Eilish, geçen hafta düzenlenen MET Gala gecesinin en çok dikkat çeken konuklarından biriydi. Bunun en önemli nedeni de değiştirdiği giyim tarzı ve saç şekliydi elbette.

Billie Eilish önce saç rengini sonra tarzını değiştirdi - Resim : 2

ELBİSEYLE YÜRÜMEK KOLAY OLMADI

Eilish, kırmızı halıya masal prenseslerini andıran uçuk pembe renkli tül bir elbiseyle çıktı. Elbisenin kabarık etekleriyle yürümek ve hatta oturmak için de birkaç kişiden yardım aldı. Bu arada kısalttığı saçlarıyla da eski ekol Hollywood şıklığını yansıttı genç şarkıcı.

Billie Eilish önce saç rengini sonra tarzını değiştirdi - Resim : 3

ÜÇ KIYAFET DEĞİŞTİRDİ

Daha sonra etkinlik sırasında da farklı bir kıyafet giydi. Bu kez tercihi bordo renkli derin yırtmaçlı ve pelerinli yine uçuşan etekleriyle dikkat çeken bir elbise oldu. Eilish'in bu elbisesinin en önemli özelliği ise sağ bacağının üst kısmındaki dövmeyi gözler önüne seren derin yırtmacıydı.

Billie Eilish önce saç rengini sonra tarzını değiştirdi - Resim : 4

"DÖVMEYİ ASLA GÖRMEYECEKSİNİZ" DEMİŞTİ

Görünüşe göre daha geçen yıl bir röportajda bu dövmeyi kimsenin görmeyeceğini söyleyen Eilish, fikrini değiştirmişti. Eilish, geçen yıl Vanity Fair'e verdiği röportajda bu dövmesiyle ilgili olarak "Asla görmeyeceksiniz" diye konuşmuştu. Fakat gala gecesinde o dövmeyi gözler önüne serdi.

GECEYİ SİYAH ELBİSEYLE TAMAMLADI

Eilish, galanın ardından düzenlenen partide ise bu kez üst kısmı transparan siyah mini bir elbise giydi.

Billie Eilish önce saç rengini sonra tarzını değiştirdi - Resim : 5

Billie Eilish saç Tarz MET Gala Billie Eilish dövme Grammy Ödülleri magazin