Bige Önal'dan estetik açıklaması: Doğallığı bozuyor

Bige Önal'dan estetik açıklaması: Doğallığı bozuyor

Bige Önal, Youtube'da yayınlanan İbrahim Selin ile Bu Gece programına konuk oldu. Ünlü oyuncu hakkında merak edilenleri yanıtladı.

İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Bige Önal, samimi açıklamalarda bulundu. 

Ünlü oyuncu, programın sevilen bölümü 'Gözlerimin İçine Bak'ta kendisine yöneltilen "Hiç estetiğin var mı?" sorusunu şu yanıtı verdi:

“Allah korusun çok görsel bir sıkıntı olursa bir kaza falan, o zaman yaptırırım ama onun dışında ben biraz karşıyım. Kendini bu sebepten ötürü kötü hissedenleri ve yaptıranları anlıyorum. Onlara karşıymışım gibi bir şey yok." 

Bige Önal'dan estetik açıklaması: Doğallığı bozuyor - Resim : 1

31 yaşındaki Önal, konuyla ilgili sözlerini, "Benim bireysel olarak istemediğim bir şey. Doğallığı bozduğunu düşünüyorum. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama şu an hiç oraya yakın değilim" şeklinde sürdürdü. Ünlü oyuncu, ayrıca, "Kendimle iyi anlaşabilen biri değilim" dedi.

Bige Önal'dan estetik açıklaması: Doğallığı bozuyor - Resim : 2

BABA ACISIYLA SARSILMIŞTI

Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal, üç ay önce yaşamını yitirmişti. Aynı zamanda oyuncu Bige Önal'ın da babası olan eski futbolcunun cenaze törenine Aras Bulut İynemli de katılmıştı.

Önal, sevgilisinin zor zamanlarında kendisini hiç yalnız bırakmadığını söylemişti. Oyuncu, "Sağ olsunlar Hande de, Aras da bu süreçte çok destek oldu" demişti.

Yeni projeler için görüşmelerinin sürdüğünü belirten Bige Önal, "Bu dönemi çalışarak atlatacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Bige Önal İbrahim Selim youtube