Berrak Tüzünataç'ın son hali korkutmuştu! İsyan etti

Berrak Tüzünataç'ın son hali korkutmuştu! İsyan etti

Meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu'dan ayrılan Berrak Tüzünataç'ın son hali hayranlarını korkuttu. Ünlü oyuncu, sosyal medyada yapılan "Bir deri bir kemik kaldı" yorumlarına isyan etti.

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, magazin gündeminde adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Berrak Tüzünataç'ın son hali korkutmuştu! İsyan etti - Resim : 1

Son olarak kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu ile bir birliktelik sürdüren Berrak Tüzünataç, kısa süre sonra bu ilişkiye nokta koymuştu.

Berrak Tüzünataç'ın son hali korkutmuştu! İsyan etti - Resim : 2

HER GEÇEN GÜN ERİYOR

Geçtiğimiz yıllarda yoga ve pilatesi yaşam tarzı haline getiren, aynı zamanda hayvansal ürünlerle vedalaşıp vejetaryen beslenmeye başlayan Berrak Tüzünataç, her geçen gün biraz daha zayıflıyor.

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Hakkında günde sadece iki öğün beslendiği yönünde haberler çıkan oyuncu, son paylaşımı dikkat çekti.

Berrak Tüzünataç'ın son hali korkutmuştu! İsyan etti - Resim : 3

Bazı takipçileri "Çok zayıflamışsın", "Bir deri bir kemik kalmışsın" derken bazı takipçileri ise fit görüntüsünü beğenerek "Berrak'ın kilolarıyla ilgilenmekten vazgeçin" ifadelerini kullandılar.

Takipçilerinin yorumları üzerine kilo haberi yapılan Berrak Tüzünataç, çıkan haberlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

KİLO TARTIŞMASINA SON NOKTAYI KOYDU

"Arkadaşlar yıllardır aynı kilodayım. Yıllardır senede bir bu haber yapılıyor" diyerek kilo tartışmasına son noktayı koydu.

Kaynak: Haber Global TV

Berrak Tüzünataç magazin magazin haberleri Uraz Kaygılaroğlu ile yollarını ayıran Berrak Tüzünataç bir deri bir kemik kaldı berrak tüzünataç'ın son hali korkuttu