Şeyma Subaşı: Hayat size limon veriyorsa limonata yapın!

Şeyma Subaşı: Hayat size limon veriyorsa limonata yapın!

Şeyma Subaşı yaklaşık altı aydır aşk yaşadığı ve 3 Haziran'da evlilik teklifini kabul ettiği Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını açıklamıştı. Subaşı, sosyal medyada yine şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

Şeyma Subaşı yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi almış ve sevgilisine 'evet' yanıtını vermişti. Kısa sürede alınan evlilik kararı sonrasında hamile olduğuna ilişkin iddialarla sık sık gündeme gelen Subaşı, sonunda bebek beklediğini itiraf etmiş ve evliliklerini de ertelediklerini duyurmuştu.

Şeyma Subaşı: Hayat size limon veriyorsa limonata yapın! - Resim : 1

Ancak Subaşı, günler sonra düşük yaparak bebeğini kaybettiğini söylemişti. Bu açıklamadan kısa süre sonra ise sevgilisiyle fotoğrafları silmiş ve ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. 

Şubaşı, sosyal medya hesabından kısa süre sonra sevgilisinden ayrıldığını yaptığı paylaşım ile doğruladı.

Şeyma Subaşı: Hayat size limon veriyorsa limonata yapın! - Resim : 2

"MİLYARDER DEĞİL"

Ünlü çift hakkında hemen hemen her gün yeni bir iddia ortaya atılırken, son olarak Mohammed Alsaloussi'nin dolandırıcı olduğu ileri sürüldü.

12 Haziran'da Alsaloussi'nin milyarder olmadığına dair haberler basına yansıdı. Mısırlı iş insanı, hakkında çıkan haberlere yanıt vermemeyi tercih etti.

Şeyma Subaşı: Hayat size limon veriyorsa limonata yapın! - Resim : 3

"AYRILIK SEBEPLERİ BİZE KALSIN"

Dolandırıcılık iddialarından sonra sessizliğini bozan Subaşı, "Ayrılık nedeniyle ilgili çıkan haber tamamen asılsızdır. Beni arayan gazetecilere söylediğim gibi: Biraz saygı gösterin. Ayrılık doğru ama sebepleri biz de kalsın" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Subaşı, şaşırtan yeni bir paylaşımda bulundu. 

Şeyma Subaşı: Hayat size limon veriyorsa limonata yapın! - Resim : 4

Dil çıkardığı pozuna "Hayat size limon veriyorsa ondan limonata yapın" notunu düşen sosyal medya fenomeni, takipçilerinden yaklaşık 150 bin beğeni aldı.

PİZZA 'AFORİZMASI' DA ŞAŞIRTMIŞTI 

Daha önce de Şeyma Subaşı, 'Sadece Şeyma' kitabında yer alan "Herkesi mutlu edemezsin, çünkü pizza değilsin" sözleri Twitter kullanıcılarının gündemine düşmüştü.

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı şeyma subaşı instagram Şeyma Subaşı sosyal medya magazin haberleri şeyma subaşı sevgilisinden ayrıldı mı magazin magazin haberleri Şeyma Subaşı haberleri şeyma subaşı sevgilisinden neden ayrıldı Mısırlı Mohammed Alsaloussi Mohammed Alsaloussi