Bergüzar Korel, kız annelerine sordu: Eski haline dönecek mi?

Bergüzar Korel, kız annelerine sordu: Eski haline dönecek mi?

Üçüncü hamileliğini yaşayan oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşıma "Kız annelerine soruyorum, burnum eski haline dönecek mi?" notunu düştü.

Meslektaşı Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren Bergüzar Korel, geçtiğimiz aylarda üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu. 

Bergüzar Korel, kız annelerine sordu: Eski haline dönecek mi? - Resim : 1

Kız bebek beklediğini belirten ünlü oyuncu, "Allah biliyor çok istedim… Ailemiz, en yakınlarımız,can dostlarımız… Herkes... Büyük bir ailemiz olsun, sağlıklı mutlu evlatlarımız olsun. E biri de kız olsun.

Ne kadar çok istediysek Han’ımız daha yaşını doldurmadan kız evladımızın mutluluğu heyecanı hepimizi sardı.

Canım Hatice’m toplamış tüm arkadaşlarımızı birkaç hafta önce bana böyle bir sürpriz yaptı. Hepsi benden heyecanlı. Sözleştik. Sağlıkla, mutlulukla ilerleyen günlerde tüm erkek anneleri olarak içimizde kalan tüm simleri, balonları, tülleri birbirinize dolayıp eğleneceğiz Allah nasip ederse…

Bu mutluluğumuzu sizinle de paylaşmak istedim. Mutlu günlerinizde kalbi hep sizinle atan güzel insanlar hiç eksilmesin hayatınızdan" diyerek mutluluğunu takipçileri ile paylaştmıştı.

Bergüzar Korel, kız annelerine sordu: Eski haline dönecek mi? - Resim : 2

BURNUM ESKİ HALİNE DÖNECEK Mİ?

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile kız annelerine seslendi. Korel, "Kız annelerine soruyorum, burnum eski haline dönecek mi? Hayır, çünkü bir masraf daha eklendi o zaman o yüzden soruyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Kaynak: Haber Global TV

Bergüzar Korel sosyal medya magazin haberleri Bergüzar Korel hamile