Bergüzar Korel'in ablası Amerika'da yeni bir hayat kurdu, temizlik işçisi oldu

Bergüzar Korel'in ablası Amerika'da yeni bir hayat kurdu, temizlik işçisi oldu

2005 yılında vefat eden Tanju Korel'in kızı, Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel'in her şeyini geride bırakarak Amerika'ya taşındığı ortaya çıktı. Zeynep Korel, Amerika'da temizlik işçiliği yapıp, para karşılığı köpek gezdirdiğini açıkladı.

Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel ile ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa programının haberine göre; Zeynep Korel, Türkiye'deki hayatını geride bırakıp Amerika'ya taşındı.

Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan, Teksas'taki Rice Üniversitesi'nde tasarım bölümünü bitiren, birçok şirkette yöneticilik yapan, iki kitap yazan Zeynep, Şikago'da temizlik işçisi ve köpek bakıcısı oldu. 

Oturduğu sitede günlüğü 400 liraya evlere temizliğe giden Korel, arta kalan vaktinde de saati 70 liraya köpek gezdiriyor. 

"BABAM HAYATTA OLSAYDI HER ŞEY ÇOK FARKLI OLURDU"

Zeynep Korel, yeni hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Korel, "Ayaklarımda problem var. Üç ay doğru düzgün yürüyemedim ancak şimdilerde doktorun verdiği ve ayağıma taktığım çelik kılıflarla ayakta duruyorum. Özgürlüğümü satmıyorum, kimsenin boynuma tasma geçirmesine izin vermiyorum, ne aileme ne de bir erkeğe muhtaç olmadan yaşıyorum. Amerika'da evlere temizliğe gidiyorum. Şuanda gündelikçilik yapıyorum. Bunun daha aşağısı yok. 'Ailenin imkanları olmasına rağmen sen nasıl bunu yapıyorsun?' diyenler çok. hiçbir şey ayıp değil. Çalışmak hiç ayıp değil" dedi.

Zeynep Korel hayatının babası Tanju Korel’in vefatının ardından değiştiğini dile getirerek, "Babamı çok erken kaybettim, hayatta olsaydı her şey çok farklı olurdu" açıklamasında da bulundu. 

Bergüzar Korel Amerika temizlik işçisi Zeynep Korel