Beren Saat hayranlarını şaşırttı! Rolü için bambaşka biri oldu

Beren Saat hayranlarını şaşırttı! Rolü için bambaşka biri oldu

Ünlü oyuncu Beren Saat, Netflix'te yayınlanan ve fenomen olan 'Atiye' dizisinin üçüncü sezonundan bazı karelerini Instagram'dan paylaştı. Rolü için bambaşka birisi olan Saat'i gören hayranları oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Beren Saat, başrolünü oynadığı 'Atiye' dizisinin üçüncü sezonundan bir sahnesini Instagram'dan paylaştı.

Beren Saat hayranlarını şaşırttı! Rolü için bambaşka biri oldu - Resim : 1

 Başrolünü Mehmet Günsür, Melisa Şanolsun ve Metin Akdülger'le paylaşan oyuncu, Netflix'te yayınlanan projenin bir sahnesi için maske yaptırdı.

Beren Saat hayranlarını şaşırttı! Rolü için bambaşka biri oldu - Resim : 2

Final sezonundan bazı kareleri de yer veren Saat, "Atiye'nin yolculuğu" notunu düştü.

Beren Saat hayranlarını şaşırttı! Rolü için bambaşka biri oldu - Resim : 3

Yiğit Eken'in çektiği kareleri yayınlayan Saat'e kısa sürece binlerce beğeni geldi.

Beren Saat hayranlarını şaşırttı! Rolü için bambaşka biri oldu - Resim : 4

Dizinin ilk iki sezonu büyük beğeni toplarken, üçüncü ve final sezonun sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

Beren Saat hayranlarını şaşırttı! Rolü için bambaşka biri oldu - Resim : 5

ATİYE 3. SEZONUN KONUSU

Atiye ve Erhan sembolün gizemini çözmek için birlikte hareket etmiş ve oldukça yol kat etmişlerdir. Sırada ise ikiliyi oldukça zorlayacak olaylar beklemektedir. Çiftin, geçmişlerine ait tüm sırlara sahip kızları Aden kayıptır.

Atiye ve Erhan sekiz yıldız kayıp kızı bulmaya çalışır. Süreç içerisinde başarılı olamayan ikili hedefine sekiz yıl sonra varır. Kızlarını bulan Atiye ve Erhan kızını tüm kötülüklerden korumak ister. Ancak karanlık güçler Aden'den yararlanmak ister. Atiye ve Erhan'ın omzundaki yük büyür çünkü ikilinin öte yadan dünyayı da kurtarması gerekir. Atiye ve Erhan kendilerini yeni bir yolculuğun içinde bulur.

2. SEZON BEĞENİLMEMİŞTİ

Netflix’in Türkiye yapımı ikinci orijinal dizisi olan Atiye, geçtiğimiz yıl ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Beren Saat‘in başrolünü üstlendiği dizi ilk sezonundaki göz ardı edilemeyecek kusurlar nedeniyle eleştirmenler tarafından pek beğenilmedi ve dizinin ikinci sezonu da bu durumu değiştirecek bir yenilik sunmadı.

Beren Saat hayranlarını şaşırttı! Rolü için bambaşka biri oldu - Resim : 6

ATİYE DİZİSİNİN KONUSU

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

Beren Saat Atiye dizisi Netflix dizileri dizi dizi haberleri Atiye 3. sezon atiye dizisinin konusu ne beren saat pozlar beren saat fotoğraflar